Ja na twoim miejscu jedyne co bym zrobił to strzelił program koszt około 1000zł nie jest kosmiczny a na pewno będziesz miał banana na twarzy. Autko będzie dużo lepiej przyśpieszać. Będzie bardziej dynamiczne. Na pewno warto. Jeżeli masz około 1200zł jeszcze to zainwestuj w tryski 216 i zyskasz parę koników więcej. Ale na tym bym zaprzestał bo potem rosną koszta. i to znowu w tysiącach. Większy IC większe Turbo Pompa 11mm do tego sprzęgło no i hamulce i nie wiem jak to dokładnie jest z 1Z ale komp może też trzeba było by zmienić przy starcie na więcej koników. . Moim zdaniem za duże już koszta nie warto..
Panowie jeżeli chodzi o 150KM i to, że przedni napęd to już za mało.. i trzeba Q to jesteście w błędzie. Uważam, że napęd Q jest przydatny powyżej 200KM i to też przydaje się przy starcie a potem już tylko zabiera cenne konie przy większych prędkościach.
Kolego jeżeli chcesz hamulce lepsze do Audi to zakładaj hamulce od Audi b4 z 2.8 pod maską myślę, że one spokojnie wystarczą. Z tego co wiem to kolega myster zakładał takie hamulce do swojej Audi napisz do niego to Ci powie jakie koszta. A wymiana to jak klocki lego stare wyciągasz i przykręcacz nowe..