Vw PASSAT B5 KOMBI AFN
Vw PASSAT B5 KOMBI AFN
Przedstawiam mój nowy nabytek , tak się stało że passat był rezerwą gdybym nie znalazł A4 ,niestety wszystko co było w tym czasie to były trupy ale za to trafil się ''Wujek'' a to też rodzina wiec jest .
Auto przyjechało z DE od drugiego właściciela, wersja Basic + na rynek Włoski (kupiona przez pierwszego właściela we włoskim salonie) .
Rok 98 lecz model już 99, przejechane ledwie 205 tyś km silnik to AFN 110KM 5 BIEGÓW
Kolor czarny metalic .Bezwypadek
W aucie uzupełniłem kilka braków oraz dołożyłem listwy progowe i korytko do bagażnika mieszek oczywiście perforowana skóra ,
Co do modów to jedynie virus być może na wiosne .Felga 16 cali
A reszta zostaje jak wiecie lubię auto trzymać w idealnej serii a to już kosztuje sporo
Auto przyjechało z DE od drugiego właściciela, wersja Basic + na rynek Włoski (kupiona przez pierwszego właściela we włoskim salonie) .
Rok 98 lecz model już 99, przejechane ledwie 205 tyś km silnik to AFN 110KM 5 BIEGÓW
Kolor czarny metalic .Bezwypadek
W aucie uzupełniłem kilka braków oraz dołożyłem listwy progowe i korytko do bagażnika mieszek oczywiście perforowana skóra ,
Co do modów to jedynie virus być może na wiosne .Felga 16 cali
A reszta zostaje jak wiecie lubię auto trzymać w idealnej serii a to już kosztuje sporo
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Dziwne to mi wygląda na Comfortline. Basis miał tapicerkę szorstką, a tu welur z Comfortline, to samo z podłokietnikiem, który w tej wersji nie występował. Co do wyposażenia można je dokupić, ale materiały powinny grać. Tak jak w Comfortline nie można mieć alcantary.
Jak auto sprowadzone z Włoch to chyba nie ma możliwości sprawdzenia przebiegu po numerze VIN, czy jestem w błędzie?
Dobry motor, ale osobiście mi Passaty podobają się w wersjach Trendline i Highline, ale zawsze można zrezać sobie taką opcje.
Jak auto sprowadzone z Włoch to chyba nie ma możliwości sprawdzenia przebiegu po numerze VIN, czy jestem w błędzie?
Dobry motor, ale osobiście mi Passaty podobają się w wersjach Trendline i Highline, ale zawsze można zrezać sobie taką opcje.
Z włochami to on ma tyle wspólnego ze został na tamten rynek wyprodukowany i sprzedany obywatelowi niemiec , co do wyposażenia to wedle kodów wszystko się zgadza ksiązka serwisowa jest włoska ale z wpisami niemieckimi , generalnie sprawdzenie w serwisie mi potrzebne nie jest bo auto obejżałem dokładnie jest wszędzie zaglądane i weryfikowane dokumenty wiec jestem pewien oryginalności przebiegu i wyposażenia . Jest to BASIC PLUS wiec to prawie KOMFORTLINE ,fotele są bardzo wygodne , zreszta nie ma się co oszukiwać passat jest bliżniakiem konstrukcyjnym A4 , a wnętrze dość przyzwoicie spasowane i jeżdzi się bardzo przyjemnie
Wczoraj zamontowałem lemma at 1000 na relingu , na reszte czekam do wiosny a w zimie trochę kosmetyki czeka mnie usunięcie kilku typowych usterek tego modelu (pogubione zaślepki progu , zamki i mikrostyki drzwi , roleta , podświetlanie kratek nawiewu )
Jak narazie przejechane 2 tys km i ani grama oleju nie ubyło <ok>
Wczoraj zamontowałem lemma at 1000 na relingu , na reszte czekam do wiosny a w zimie trochę kosmetyki czeka mnie usunięcie kilku typowych usterek tego modelu (pogubione zaślepki progu , zamki i mikrostyki drzwi , roleta , podświetlanie kratek nawiewu )
Jak narazie przejechane 2 tys km i ani grama oleju nie ubyło <ok>
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt: