tak sobie przekalkulowałem że robił 15tys km rocznie a przy założeniu że to diesel to jakoś mi to nie pasowało, ale pasować wcale nie musi skoro Łukasz mówi że jest wiarygodny to pewnie tak jest no i skoro jego stan o tym świadczy. Ale to nie zmienia faktu że nadrobisz tak mały przebieg Łukasz <cieszy>no name pisze:ysiul, po czym to sugerujesz ??
[ passat 35i variant ] pracownicy str.1
zaraz zaraz Łukasz nie powiedział, że przebieg z zegarów jest prawdziwy tego nie wiem jak zobaczę plomby na liczniku to będę wiedział czy ten licznik nie był kręcony .. co wówczas nie bedzie też wskazywać na nic wiążąco bo przecież licznik może być z innego. Ogólnie mam w nosie licznik i wskaźnik kilometrów - aby mi tylko bił, żebym wiedział kiedy co mam mu zmieniać :mrgreen: a czy pokazuje 100 200 czy 500 tys. mi nie robi różnicy. Mi głównie chodziło o to, że wielbię auta w ładnym stanie, a nie "jak najmłodsze z małym przebiegiem"...
o to to
siostrze tłumacze że nie ważne że kupiła sobie samochód z 2001roku, ale to Lanos i blacha już gdzie nie gdzie rdzewieje <zyga> , ważne że Audi C4 z 1994roku będzie w lepszym stanie <yes> niż nie jedna marka z 2001 są oczywiście wyjątki ale tak generalizując.duo pisze:wielbię auta w ładnym stanie, a nie "jak najmłodsze z małym przebiegiem"...
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: