Będzie, będzie, nie ma innej opcji.Tomiko9 pisze:I Jasło będzie <cieszy> tj.oby!
[Podkarpackie] Sobota 12 grudnia - Dębica
Cieszy mnie ta Twoja Rafał wypowiedz :mrgreen: bo staram się jak mogę,teraz od przeszło miesiąca pracuję w pizzerii (robię pizzę) i gdzieś na początku grudnia mamy otwarcie,a w weekendy wiadomo największy ruch w pizzeriach więc zależy którego otwarcie,a zamienić się z kim nie mam bo jest nas (pizzermanów) tylko dwóch (po jednym na zmianę ) więc stoję puki co pod wielką niewiadomą,ale postaram się oczywiście ze wszystkich sił być,tym bardziej,że wziąłbym ze sobą Dana i Maćkarafałsz pisze:Tomek będzie na 100%, on żadnego spota nie opuści choćby nie wiem co :mrgreen:
Wydaje mi się, że lista za wcześnie, jeszcze 2 tygodnie panowie do spotu, w przyszłym tygodniu można juz pomału ustalać czy sobota czy niedziele, no i robić listę ..
Będę informował na bieżąco.
Pozdrawiam!
No pasuje panowie pasuje bo jak środa minie tydzień zginie <ok> i zostaje nam następny tydzień do spociku trzeba też pomyśleć o zebraniu pieniążków dla chłopaków z Rzeszowa, żeby kupili wieniec dla Pawła, zrobimy zrzutkę
Pogoda, mam nadzieję, będzie git, narazie nie zapowiada się na śnieg więc ognicho albo grilla można palić. Co do miejsca (jeśli będziemy palić grilla albo ognicho) proponuję las na ul polnej, niedaleko mnie dużo miejsca, miejsce na ognisko wyznaczone. A jeśli będzie padać (odpukać) to można skoczyć na parking pod Kauflandem albo na panoramę na wielopolskiej
No i można juz zrobić wstępną listę obecności:
1. Rafałsz
2. ...
Pogoda, mam nadzieję, będzie git, narazie nie zapowiada się na śnieg więc ognicho albo grilla można palić. Co do miejsca (jeśli będziemy palić grilla albo ognicho) proponuję las na ul polnej, niedaleko mnie dużo miejsca, miejsce na ognisko wyznaczone. A jeśli będzie padać (odpukać) to można skoczyć na parking pod Kauflandem albo na panoramę na wielopolskiej
No i można juz zrobić wstępną listę obecności:
1. Rafałsz
2. ...
Pierwszym szczegółem jest to, że Niki ma miec wypicowane audi tak jak zawsze ... To był zarcik, ale Niki ma racje, trzeba się wziąć za szczegóły <ok>
A tak na marginesie, żeby nie pisac potem posta na marne... Jeśli ma ktoś w zapasie wlepe i jest chętny ją odstąpić ( nie za free oczywiście ), to proszę o zabranie jej ze sobą
1. rafałsz
2. maciek12 (zależnie od Tomika9, ale nie dam tak łatwo ciała)
3. ...
A tak na marginesie, żeby nie pisac potem posta na marne... Jeśli ma ktoś w zapasie wlepe i jest chętny ją odstąpić ( nie za free oczywiście ), to proszę o zabranie jej ze sobą
1. rafałsz
2. maciek12 (zależnie od Tomika9, ale nie dam tak łatwo ciała)
3. ...