[b3 sedan] Siłownik maski przedniej
[b3 sedan] Siłownik maski przedniej
witam koledzy mam takie pytanko czy siłownika maski przedniej od b4 posuje do audioli b3 . bodajze siłownik od b4 ma 67,5 cm i czy do b3 bedzie taki sam? <cut>
dzieki za pomoc z góry
Proszę nie stosować wielu takich samych znaków interpunkcyjnych pisanych po sobie regulamin.
Zapoznaj się z regulaminem.
dzieki za pomoc z góry
Proszę nie stosować wielu takich samych znaków interpunkcyjnych pisanych po sobie regulamin.
Zapoznaj się z regulaminem.
Ostatnio zmieniony 02 gru 2009, 22:54 przez limal19, łącznie zmieniany 1 raz.
Tu kolego masz wszystko https://audi80.pl/b3-rezanie-silowni ... wnik+maski wystarczy poszukać i jest <ok>
spoko koledzy jak załoze to wstawie fotke cobyscie mogli obadac temat tylko cierpliwosci bo w dalszym ciagu czekam na siłownik
[ Dodano: 2010-01-09, 21:56 ]
hej hej hej koledzy klubowicze siłowniczek juz w audjolci kosztowało mnie to 30 zł noi godzinka pracy i kawałek ceownika zeny zrobic uchwyt do maski,powiem wam ze pierwszy silownik mi sie połamał przy montazu ,ale drugi jest masyw i chula jak trza,fotki wstawie chetnie tylko ze musze przerobic zdjecia na mniejszy rozmiar ,a niemam programu do tego,sprubuje wstawic je moze na fotosik
[ Dodano: 2010-01-09, 21:56 ]
hej hej hej koledzy klubowicze siłowniczek juz w audjolci kosztowało mnie to 30 zł noi godzinka pracy i kawałek ceownika zeny zrobic uchwyt do maski,powiem wam ze pierwszy silownik mi sie połamał przy montazu ,ale drugi jest masyw i chula jak trza,fotki wstawie chetnie tylko ze musze przerobic zdjecia na mniejszy rozmiar ,a niemam programu do tego,sprubuje wstawic je moze na fotosik