[Podkarpackie] Sobota 12 grudnia - Dębica
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
Naklejki można nabyć u Doca. Instrukcje w tym temacie >> https://audi80.pl/zamow-wlep-klubowa ... t27185.htm <<Skejcik pisze:A co do naklejek? można je nabyć u kogoś na spocie? jak tam to po ile?
i po ile zrzutka jak coś na wieniec. ; >
Niki20 też będziesz? hmm może jak dostanę trochę kasy na mikołaja i uda mi się nie wydać to też będę.
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
- krzysiekk85
- Forum Audi 80
Hejka!
Ja jeszcze nie wiem czy mnie puszczą z pracy (dopiero otworzyliśmy pizzerię-dziś otwarcie,i zależy ilu klientów będzie za tydzień :evil: ),w**rwia mnie takie coś,bo jak sobie pomyślę,że może mnie nie być,to nerwy i smutek ogarniają człowieka
Ale jeszcze dam znać,Maciuś-jakby co to Kubę namawiaj,bo nie chcę byś przeze mnie nie pojechał :evil: ,ewentualnie Dan niech swoim (golfem jedzie i Was weźmie),sorki,ze od razu taki czarny scenariusz zakładam ale postaram się być-choć to sytuacja z tych,co to chcesz,a nic znaczącego nie możesz zrobić,tylko czekać na decyzję szefa.
Pozdrawiam!
Ja jeszcze nie wiem czy mnie puszczą z pracy (dopiero otworzyliśmy pizzerię-dziś otwarcie,i zależy ilu klientów będzie za tydzień :evil: ),w**rwia mnie takie coś,bo jak sobie pomyślę,że może mnie nie być,to nerwy i smutek ogarniają człowieka
Ale jeszcze dam znać,Maciuś-jakby co to Kubę namawiaj,bo nie chcę byś przeze mnie nie pojechał :evil: ,ewentualnie Dan niech swoim (golfem jedzie i Was weźmie),sorki,ze od razu taki czarny scenariusz zakładam ale postaram się być-choć to sytuacja z tych,co to chcesz,a nic znaczącego nie możesz zrobić,tylko czekać na decyzję szefa.
Pozdrawiam!
No to jasne że tak, nie jedziemy auto pokazać tylko się spotkać i pogadać, mogę pojechać swoim, tylko teraz już nie Golfem Tomciu a Vectrą, heeh wiem.. jak w kalejdoskopie. :mrgreen:Tomiko9 pisze:Ale jeszcze dam znać,Maciuś-jakby co to Kubę namawiaj,bo nie chcę byś przeze mnie nie pojechał :evil: ,ewentualnie Dan niech swoim (golfem jedzie i Was weźmie)
1. rafałsz
2. maciek12
3. Niki20
4. Skejcik
5. garbi89
6. Szura
7. Dan
8. .....
Audiczka sprzedana, za dobre auto aby zostawiać je w krzakach na 2/3 tyg. gdy wyjeżdżam w trasę, bo podłapałem robotę właśnie jako kierowca i tak to wygląda że mnie więcej nie ma niż jestem. <ok>rafałsz pisze:Dan, a to czemu audiczką nie przyjedziecie? tylko z jakimś oplem mi tu wyskaujecie hm? <ok>