[Podkarpackie] Sobota 12 grudnia - Dębica
czy grillek czy ognicho to zobaczymy jeszcze, jak będzie snieg to nie będziemy palic grilla bo zamarzniemy, zapalimy ognicho albo nawet dwa :mrgreen: to ja u klona muszę zoabczyc na blende od 90-tkiSZURA pisze:potem planowany grilek u Rafałka:)))))))
dopisywać się do listy i pucować niunie, narazie 11 osob, mało <ok>
Niki raczej będzie stal bo bieluch ma odwiedzić nasze województwo no chyba że lubisz hardcor i polecisz na letnich laćkach :evil: :lol: :lol: ale po ostatnim ataku zimy nie polecam Ci :roll: akurat musiałem wtedy jechać do roboty
a ja się zastanawiam czy pogoda dopisze i przyjadę wersją pokazową niuni czy będzie paskudnie i wersja terenowa jak to kiedyś stwierdził Maciek
pozdrówka :mrgreen:
a ja się zastanawiam czy pogoda dopisze i przyjadę wersją pokazową niuni czy będzie paskudnie i wersja terenowa jak to kiedyś stwierdził Maciek
pozdrówka :mrgreen:
- tajson0909
- Forum Audi 80
panowie tajson tez sie zjawi jak najbardziej zmula bo na letnich niestety i niewiem o ktorej bo do roboty ide moze mnie szefu wczesniej pusci to jeszcze myjnie sie odwiedzi i nawoskuje sie audiole zeby lsnila i snieg jej z drogi nie zaszkodzil bo podobno ma padac i jeszcze niewiem jak z bracholem bo jego b2 stoi u mecha i niewiem czy sie wyrobi z wtryskami miejmy nadzieje ze bedzie ok pozdro