[Podkarpackie] pogaduchy
Sorki raz jeszczehct pisze:no nikogo nie bylo bylam na energopalu potem na żwirki no i na rynku z rynku przejechalem jeszcze raz na energopal na wszelki wypadek ale nic 0 audi tylko spot malczaków byl
Czerwonych? bo raz tak 5 czerwonych (takich samych) jeździło po Jaśle to ludzie patrzyli jak na jakieś mega gwiazdy <haha>
Też tak miałem w maluchu, ciemne szyby do tego i mały diabeł w prawym dolnym rogu maski. :roll:hct pisze:tuningowane na 12" kola kolpaki 13" i wypas jest opona nisko profilowa
A tak po za tym to nie wiem czemu się choć z k11 nie spotkałeś, skoro obaj jak mówicie byliście na Energopalu, oby w Dębicy było się łatwiej znaleźć niż w rodzinnym Jaśle.
P.S. Macie jakieś fotki ze spotu ? <haha>
Sprawa do Kamila i Toka, panowie jest taka akcja, po spocie w Dębicy tj. 12go jest 13go w niedziele KJS w Bieczu, może by się wybrać wspólnie jeśli Was takie sprawy interesują. <ok>
Osobiście raczej na bank pojadę.
[ Dodano: 2009-11-25, 21:55 ]
Tak więc po 2,5 roku użytkowania Audi 8o sprzedałem swoją czarnulkę, więc i forum już mnie ciągnąć tak nie będzie jak do tej pory i chciałbym z tego miejsca podziękować wszystkim za wspólnie spędzony czas i za wiele cennych rad które na forum otrzymałem, tak więc życzę kolejnych bezawaryjnych km i mam nadzieję że moje "nowe" auto będzie równie udane jak Audi które miałem.
Pozdro Panowie. <ok>
Tak więc po 2,5 roku użytkowania Audi 8o sprzedałem swoją czarnulkę, więc i forum już mnie ciągnąć tak nie będzie jak do tej pory i chciałbym z tego miejsca podziękować wszystkim za wspólnie spędzony czas i za wiele cennych rad które na forum otrzymałem, tak więc życzę kolejnych bezawaryjnych km i mam nadzieję że moje "nowe" auto będzie równie udane jak Audi które miałem.
Pozdro Panowie. <ok>
DAN 80 pisze:Sprawa do Kamila i Toka, panowie jest taka akcja, po spocie w Dębicy tj. 12go jest 13go w niedziele KJS w Bieczu, może by się wybrać wspólnie jeśli Was takie sprawy interesują. <ok>
Pozdro Panowie. <ok>
No się Łukaszku rozumie
Tylko obym miał wolne 12 lub 13ego to Was (Ciebie i Maćka) wezmę i pojedziemy na Dębicę i KJS w Bieczu <ok>
No upchnąłem Tomku, głupio mi tak było wołać ramki bo chłopak przyjechał tak oglądać, a oglądających miałem tuzin więc się nie nastawiałem na sprzedaż a ten mówi że by brał no to co miałem zrobić....Tomiko9 pisze:Nikt nie pisze bo nikt się nawet nie dodzwoni do Ciebie!DAN 80 pisze:Hahaha a co to na podkarpaciu kompy zabierają... tyle dni nikt nic nie pisał już tu... :mrgreen:
-niecierpliwię się o wiesz co ramki :mrgreen: masz?,czy z furą upchałeś?-zapłakałbym się :cry: oby nie!
Ale dlaczego się nie dodzwonisz to nie wiem masz ten nowy nr z orange ? 507 ... 399 :?:
DAN 80 pisze:No upchnąłem Tomku, głupio mi tak było wołać ramki bo chłopak przyjechał tak oglądać, a oglądających miałem tuzin więc się nie nastawiałem na sprzedaż a ten mówi że by brał no to co miałem zrobić....
Ale dlaczego się nie dodzwonisz to nie wiem masz ten nowy nr z orange ? 507 ... 399 :?:
Tak,mam dwa numery
-załamka :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: