[b3/b4] Lampy przednie - opcje, zmiana
- sylwester28ET
- Forum Audi 80
W sumie te Angel eyes by wygladaly jakos pod warunkiem pomalowania wnetrza na czarny mat. Bo ten polysk razi po oczach strasznie. W pracy kumpel ma coupe wlasnie z tymi lampami. Kwestia gustu. Zawsze mozesz kupic zwykle lampy i szukac az pojawia sie zespolone i wyrezac soczewki w nich, na forum jest manual.
- sylwester28ET
- Forum Audi 80
- sylwester28ET
- Forum Audi 80
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
jesli wlozysz mocniejsze zarowki to te plastiki poplyna latem szybciej niz ci sie wydaje...do tego jest na nich wlepa ze nie mozna stosowac zarnikow wyladowczych HID wiec rowniez nie jest to zgodne z przepisami.
Dopoki stacje diagnostyczne beda mialy w tyle sprawnosc pojazdow na drogach, sprzedawcy chinszczyzny beda kosic siano za lampki przypominajace wartosciowy reflektor.
Dopoki stacje diagnostyczne beda mialy w tyle sprawnosc pojazdow na drogach, sprzedawcy chinszczyzny beda kosic siano za lampki przypominajace wartosciowy reflektor.
- sylwester28ET
- Forum Audi 80
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
Zamiast chińskich lampiszonów zakup lampy zespolone najlepiej od razu ze szkłami pod soczewkę, sporo teraz takich na alledrogo, jakieś soczewki i do roboty. Jak zrobisz sam to i masz satysfakcję i oczywiście lepszą widoczność, ważna jest końcowa regulacja. Ja teraz robiłem właśnie tak i zrobiłem w wersji black i naprawdę nie ma z tym tak wiele roboty.
[ Dodano: 2009-12-22, 09:30 ]
Tu masz fotki (słaba jakość) ale coś tam widać.
Ja robiłem je tak jak ori soczewki i mam dołożone xenony 5300 niestety HID ale dają radę.
i jak to świeci
[ Dodano: 2009-12-22, 09:30 ]
Tu masz fotki (słaba jakość) ale coś tam widać.
Ja robiłem je tak jak ori soczewki i mam dołożone xenony 5300 niestety HID ale dają radę.
i jak to świeci
bo liczylem sobie to dzisiaj, lampy, zderzak i reszte. a jak to w polsce nie kazdemu sie przelewa... kolega tak w swojej cabrio przerobil a dziury w zderzaku zaslepil i jest caly gładki. no postojowki dorobil po czasie gdy sie pozbył dowodu rej. ale tak ogolnie nie jest zlym pomyslem kupic zespolone lamy i do nich włozyc kierunek...
gdy mialem B3 kupilem na przod clear made in china i juz wiecje tego błedu nie popełnie... co orginal to orginal...
gdy mialem B3 kupilem na przod clear made in china i juz wiecje tego błedu nie popełnie... co orginal to orginal...