[b3/b4] Lampy przednie - opcje, zmiana
- sylwester28ET
- Forum Audi 80
W sumie te Angel eyes by wygladaly jakos pod warunkiem pomalowania wnetrza na czarny mat. Bo ten polysk razi po oczach strasznie. W pracy kumpel ma coupe wlasnie z tymi lampami. Kwestia gustu. Zawsze mozesz kupic zwykle lampy i szukac az pojawia sie zespolone i wyrezac soczewki w nich, na forum jest manual.
- sylwester28ET
- Forum Audi 80
- sylwester28ET
- Forum Audi 80
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:

- sylwester28ET
- Forum Audi 80
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
Zamiast chińskich lampiszonów zakup lampy zespolone najlepiej od razu ze szkłami pod soczewkę, sporo teraz takich na alledrogo, jakieś soczewki i do roboty. Jak zrobisz sam to i masz satysfakcję i oczywiście lepszą widoczność, ważna jest końcowa regulacja. Ja teraz robiłem właśnie tak i zrobiłem w wersji black i naprawdę nie ma z tym tak wiele roboty.
[ Dodano: 2009-12-22, 09:30 ]
Tu masz fotki (słaba jakość) ale coś tam widać.
Ja robiłem je tak jak ori soczewki i mam dołożone xenony 5300 niestety HID ale dają radę.
![Obrazek]()
![Obrazek]()
i jak to świeci
![Obrazek]()
[ Dodano: 2009-12-22, 09:30 ]
Tu masz fotki (słaba jakość) ale coś tam widać.
Ja robiłem je tak jak ori soczewki i mam dołożone xenony 5300 niestety HID ale dają radę.
i jak to świeci
bo liczylem sobie to dzisiaj, lampy, zderzak i reszte. a jak to w polsce nie kazdemu sie przelewa... kolega tak w swojej cabrio przerobil a dziury w zderzaku zaslepil i jest caly gładki. no postojowki dorobil po czasie gdy sie pozbył dowodu rej.
ale tak ogolnie nie jest zlym pomyslem kupic zespolone lamy i do nich włozyc kierunek...
gdy mialem B3 kupilem na przod clear made in china i juz wiecje tego błedu nie popełnie... co orginal to orginal...

gdy mialem B3 kupilem na przod clear made in china i juz wiecje tego błedu nie popełnie... co orginal to orginal...