[B4 1.9 TDI]by DYZIO/Białe kołpaki (Bolero 17")str. 1 i
-
- Forum Audi 80
- Piotr_Audi
- Forum Audi 80
Jeśli masz swoje fotele z regulacja wysokości to dasz sobie z tym rade bez problemu ponieważ wymienisz sanki z c4 na swoje one pasują idealnie trzeba tylko z tyłu siedzenia odpiąć 2 bolce trzymające sanki a z przodu fotela odgiąć 2 blaszki i masz już wymontowane sanki teraz analogicznie odwrotnie zakładasz swoje sanki z b4 i cieszysz sie super wygodnymi siedzeniami <ok>gornik pisze:Siemanko mam prośbę DYZIU mógłbyś przybliżyć w jaki sposób przerabiałeś prowadnice do foteli przednich, bo też nabyłem takie stołki i mam parę koncepcji, ale jak u Ciebie już to siedzi to byłbym wdzięczny za napisanie paru słów na ten temat.
Niestety myślałem ze nigdy do tego nie dojdzie ale jestem zmuszony sprzedać swoją niunie a najlepiej zamienić za dopłatą na T4Piotr_Audi pisze:OT. Czemu widziałem ostatnio kilka gratów m.in. tyłek USA pod hasłem sprzedam ? Sprzedajesz ?
Ze względu na to że raczej na pewno nikt nie kupiłby całego samochodu z gratami za taką cenę jakbym chciał dlatego postanowiłem że będę sprzedawał swoje rarytasy :cry:
Więc jak ktoś czegoś potrzebuje niech pisze w najbliższym czasie wystawie navi plusa z kratkami i całym zestawem do zamontowania w b3/b4/coupe/cabrio/90 oraz soczewki bi-xenonowe, kompletny zderzak przedni, felgi 16 itp więc jak ktoś cos potrzebuje niech pisze napewno sie dogadamy
Hmm u kierowcy tylko regulacja wysokości jest u pasażera niestety nie, więc chyba u pasażera będzie trzeba porezać coś.DYZIO pisze:Jeśli masz swoje fotele z regulacja wysokości to dasz sobie z tym rade bez problemu ponieważ wymienisz sanki z c4 na swoje one pasują idealnie trzeba tylko z tyłu siedzenia odpiąć 2 bolce trzymające sanki a z przodu fotela odgiąć 2 blaszki i masz już wymontowane sanki teraz analogicznie odwrotnie zakładasz swoje sanki z b4 i cieszysz sie super wygodnymi siedzeniami <ok>gornik pisze:Siemanko mam prośbę DYZIU mógłbyś przybliżyć w jaki sposób przerabiałeś prowadnice do foteli przednich, bo też nabyłem takie stołki i mam parę koncepcji, ale jak u Ciebie już to siedzi to byłbym wdzięczny za napisanie paru słów na ten temat.
Pozdro i dzięki za genialnie prosty pomysł