Jak w temacie robaczki, kcem wywalic ten spojler co Balbinka ma z tyłu, moge dostac klape od B4 ale czy pasuje.
pozdrawiam
Dadu
[B3/B4]Klapa B3 a B4 to to samo? Czy z B4 do B3 nie pasuje?
[B3/B4]Klapa B3 a B4 to to samo? Czy z B4 do B3 nie pasuje?
Ostatnio zmieniony 23 maja 2007, 16:46 przez Dadu, łącznie zmieniany 1 raz.
a taki:jmm pisze:A jaki masz ten spoiler ?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 4dc72.html
pozdrawiam
Dadu
[ Dodano: 2007-05-23, 19:37 ]
PABLO pisze:Zdecydowanie nie pasuje... Przecież B4 ma inny(dłuższy) bagażnik.
e nie, zmiany wielkości wywołane są tylko tym że bak jest w podłodze, inne zawieszenie, bagażnik płytki ale dłuższy, wbrew pozorom bagażnik w B3 nie jest mały.Mimo że mam tam butle z gazem koło dojazdowe + standardowe wyposażenie B3albinki (namiot,statyw,żelazna porcja papu,śpiwór,poduszka,narzędzia,aparat to i jeszcze bez niczego sporo załaduje na wyjazd.Przeca B3 ma podłoge z B2 a tam bagażnik wcale nie był mały.
pozdrawiam serdecznie
Dadu
Miałem na myśli to że klapa bagażnika jest dłuższaDadu pisze:e nie, zmiany wielkości wywołane są tylko tym że bak jest w podłodze, inne zawieszenie, bagażnik płytki ale dłuższy, wbrew pozorom bagażnik w B3 nie jest mały.Mimo że mam tam butle z gazem koło dojazdowe + standardowe wyposażenie B3albinki (namiot,statyw,żelazna porcja papu,śpiwór,poduszka,narzędzia,aparat to i jeszcze bez niczego sporo załaduje na wyjazd.Przeca B3 ma podłoge z B2 a tam bagażnik wcale nie był mały.
- czester-11
- Forum Audi 80
Spojlerek poleciał, napisy Audi i quattro też, narazie niestety nie mam kasy na załatanie dziur i pomalowanie tego więc mam wiejski tuning i czarny pasek z tyłu, ale nie jest źle.Damy rade.chips pisze:Masz rację zdejmij go
Mi się podoba bez, taka fajna goła, teraz by ładnie wyglądała z niższym zawiasem i szerszymi butkami, ale to nie dla mnie, jak ja bym w teren wjechał ?
pozdrawiam serdecznie a i fotki niedługo podeśle jak co, mimo że jeszcze nie wyglada jak ma wygladać.