Mrozowe 80 B4 cale na czesci ! ! !str36
- Audi Sport
- Forum Audi 80
nie powiemchmiel25 pisze:TYlko nie mow co bylo sieroto :mrgreen: .
Daje 30% szans ze na swieta bedzie juz jezdzic:P Hehe chyba trzeba reczny dobrze naciagnac :mrgreen:Zuck pisze: teraz to już z górki będzie, na święta audiczka sprezentuje Ci nowe wrażenia z jazdy <ok>
EE nie przesadzaj 8-)AUDI_A6 pisze:Ten koleś naprawdę mi się podoba.
trepek zeby ci stal na palecie AVF to tez bys dzialal <ok>
malpo ty jedna najpierw to motor wrzuc, a pozniej sie martw o skrzyniegrinch pisze:jak skończysz to zaczynam małopowanie u mnie
... tylko ja zakładam 6 gang skrzynke <rotfl>
Od groma...dolot, ic'ek pewnie jakis przyszlosciowy juz, przeniesienie aku, ogarniecie przewodow wodnych, serwo, itp itdAudi Sport pisze:Wow :shock: Ładnie idziesz z robotą tylko tak dalej. Jak dużo Ci jeszcze zostało do poskładania i cieszenia się jazdą ??
p.s. pod wspomaganiem ORI powinien byc kompresor
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Najpierw chcę nabrać wiedzy i umiejętności na swoim starym, poczciwym 1.6 TD. A jakbym zmieniał to na 2.5TDI R5 140KM i 6-biegową skrzynię. A jak, całościowo po bandzie bym pojechał :mrgreen: No ale to marzenia i najpierw muszę poznać dobrze swój samochód.mrozoo pisze: trepek zeby ci stal na palecie AVF to tez bys dzialal <ok>
niema szans, juz tam gdzie podstawka ori od aku byla, wystaje gorna czesc vaku pompy, a nad vaku i czesciowo po linii podstawki aku bedzie szla rura od dolotu;)wujo1 pisze:konieczne jest przeniesienie aku ?? nie wejdzie w ori miejsce ?? :roll:
trepek kupa roboty zeby 2.5 TDI R5 [AEL/AAT] upchnac do b3/b4 Mimo ze ten silnik to stary VP ma b.duzy potencjal
- Piotr_Audi
- Forum Audi 80
-
- Audi 80 Klub
dzieki ziomki
To tylko zwykle B4 + avf, nie to co wasze maszynki Na razie to pojezdzi na ori gt1749va, a jesli nie sprzedam dmuchawki z 2.7tdi ktora jest o wiele wieksza[kompresor i wirnik o po stronie wylotu] niz ta ori z AVF, to ja zarzuce + soft, ale najpierw wymiana skrzyni + modzone sprzeglo.
gt2052v juz jakis czas temu sprzedalem... Dobra alternatywa jest gt18v z mercow, spokojnie daje rade dmuchac 1,8bara :mrgreen:
To tylko zwykle B4 + avf, nie to co wasze maszynki Na razie to pojezdzi na ori gt1749va, a jesli nie sprzedam dmuchawki z 2.7tdi ktora jest o wiele wieksza[kompresor i wirnik o po stronie wylotu] niz ta ori z AVF, to ja zarzuce + soft, ale najpierw wymiana skrzyni + modzone sprzeglo.
gt2052v juz jakis czas temu sprzedalem... Dobra alternatywa jest gt18v z mercow, spokojnie daje rade dmuchac 1,8bara :mrgreen: