jak skończysz to zaczynam małopowanie u mnie

... tylko ja zakładam 6 gang skrzynke <rotfl>
nie powiemchmiel25 pisze:TYlko nie mow co bylo sieroto :mrgreen: .
Daje 30% szans ze na swieta bedzie juz jezdzic:P Hehe chyba trzeba reczny dobrze naciagnac :mrgreen:Zuck pisze: teraz to już z górki będzie, na święta audiczka sprezentuje Ci nowe wrażenia z jazdy <ok>
EE nie przesadzaj 8-)AUDI_A6 pisze:Ten koleś naprawdę mi się podoba.
malpo ty jednagrinch pisze:jak skończysz to zaczynam małopowanie u mnie
... tylko ja zakładam 6 gang skrzynke <rotfl>
Od groma...dolot, ic'ek pewnie jakis przyszlosciowy juz, przeniesienie aku, ogarniecie przewodow wodnych, serwo, itp itdAudi Sport pisze:Wow :shock: Ładnie idziesz z robotą tylko tak dalej. Jak dużo Ci jeszcze zostało do poskładania i cieszenia się jazdą ??
Najpierw chcę nabrać wiedzy i umiejętności na swoim starym, poczciwym 1.6 TD. A jakbym zmieniał to na 2.5TDI R5 140KM i 6-biegową skrzynię. A jak, całościowo po bandzie bym pojechał :mrgreen: No ale to marzenia i najpierw muszę poznać dobrze swój samochód.mrozoo pisze: trepek zeby ci stal na palecie AVF to tez bys dzialal <ok>
niema szans, juz tam gdzie podstawka ori od aku byla, wystaje gorna czesc vaku pompy, a nad vaku i czesciowo po linii podstawki aku bedzie szla rura od dolotu;)wujo1 pisze:konieczne jest przeniesienie aku ?? nie wejdzie w ori miejsce ?? :roll: