Witam koledzy mam takie pytanie w nocy wracając z roboty miałem nie miłą przygodę wpadłem w poślizg i nie udało mi się wyprowadzić autka skończyło się to ścięciem kilku drzewek (krzaków) średnicy butelki półlitrowej przy prędkości między 70-100km/h dokładnie nie pamiętam i pobytem w głębokim rowie. Rano oceniając uszkodzenia to drzwi od pasażera wyglądają jak by po stłuczce smasakrowane całkowicie, próg wgięty i na 90% wygięta rama pod przednimi drzwiami pasażera. Autko jedzie jak samo chce ucieka rzuca nie można nad nim zbytnio zapanować jest bardzo nie obliczalne.
Moje pytanie czy jeśli skrzywiła się rama czy da się to jakoś skutecznie naprostować i jaki może być to koszt?
Z góry bardzo dziękuję.
[B3] skrzywiona rama
[B3] skrzywiona rama
Ostatnio zmieniony 18 gru 2009, 17:25 przez Tatar, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Na przyszłość proszę pamiętać o poprawnym nazywaniu tematów.
Czyli mam rozumieć że uderzyłeś bokiem tak? Jeśli uderzenie było dość mocne to mogło również pociągnąć nieznacznie przednią podłużnicę a właśnie do niej mocowane są sanki. Co za tym idzie zbieżność poszła w las. Ale to są tylko moje dywagacje. Trzeba wejść do kanału i obejrzeć wszystko od spodu.
Czyli mam rozumieć że uderzyłeś bokiem tak? Jeśli uderzenie było dość mocne to mogło również pociągnąć nieznacznie przednią podłużnicę a właśnie do niej mocowane są sanki. Co za tym idzie zbieżność poszła w las. Ale to są tylko moje dywagacje. Trzeba wejść do kanału i obejrzeć wszystko od spodu.
- przemko1982
- Audi 80 Klub