[B4 Competition] Dwa rodzaje oryginalnych felg competition ?
NIe, w pierwszej fotce rant lamie sie pod katem 90 stopni, na drugiej jest pod katem 45 stopni., przyjzyjcie sie dokaldnie.
dodatkowe foto:
W tych co posiadam wyraznie widac ze rant byl oryginalnie polerowany.
update: na tej fotce:
Widac ten rant pdo katem 90 stopni lamany i calkiem ianczej wyglada.
dodatkowe foto:
W tych co posiadam wyraznie widac ze rant byl oryginalnie polerowany.
update: na tej fotce:
Widac ten rant pdo katem 90 stopni lamany i calkiem ianczej wyglada.
Ja posiadam 7Jx16 ET37 Oznaczenie audi: 8A0601025N
Takie cos jeszcze jest napisane:
- Ronal KBA 42334
- 8A0071494 Votex
Tu sa dokaldnie takie jak posiadam:
http://www.vayacoche.com/ficha.php?idVehiculo=67643
Takie cos jeszcze jest napisane:
- Ronal KBA 42334
- 8A0071494 Votex
Tu sa dokaldnie takie jak posiadam:
http://www.vayacoche.com/ficha.php?idVehiculo=67643
Ostatnio zmieniony 27 gru 2009, 11:44 przez PI7er, łącznie zmieniany 1 raz.
Miałem oba rodzaje felg.Jest tak jak kolega pisze że jedne są pod kątem 90 stopni(ORYGINAŁ COMPETITION), zaś druga felga ma rant załamany pod kątem 45 stopni.Oba rodzaje felg maja takie same numery fabryczne.Różnią się tylko rantem.Nie jest prawdą, że ranty były polerowane w lustro bo moje były robione klarem i nigdy nie były regenerowane.
.Zapominacie chlopcy o jednej bardzo waznej sprawie; Wersja Competition to skladanka czesci Audi z wszystkich modeli jakie wystepowaly do 94r. wiec felgi ktore ma oryginalnie Competition tez gdzies kiedys wystepowaly juz jako opcja a konkretnie jest to pewnie jedna z czesci skladowych pakietu VOTEXa dostepnego dla 80tki. Roznice w rancie to tylko pewnie kwestia lat produkcji danej czesci iu nic wiecej.
Jedna i druga felga ma polerowany rant, fabrycznie jedt on pokryty klarem a te paski pod spodem jak sie go zdejmie sa po to aby klar sie trzymal, jak kolega wyzej pisze, powierzchnia na ktorej sa te paski jest poleroweana ale nie az tak bardzo jak to sie robi w tuningu bo poprostu nie dalo by sie tego klarem pokrys.
Amen barcia <ok> .
PS-np identyczny wzor wystepowal w 100tce tyle ze na 5 srob
Jedna i druga felga ma polerowany rant, fabrycznie jedt on pokryty klarem a te paski pod spodem jak sie go zdejmie sa po to aby klar sie trzymal, jak kolega wyzej pisze, powierzchnia na ktorej sa te paski jest poleroweana ale nie az tak bardzo jak to sie robi w tuningu bo poprostu nie dalo by sie tego klarem pokrys.
Amen barcia <ok> .
Słonik pisze:.Zapominacie chlopcy o jednej bardzo waznej sprawie; Wersja Competition to skladanka czesci Audi z wszystkich modeli jakie wystepowaly do 94r. wiec felgi ktore ma oryginalnie Competition tez gdzies kiedys wystepowaly juz jako opcja a konkretnie jest to pewnie jedna z czesci skladowych pakietu VOTEXa dostepnego dla 80tki. Roznice w rancie to tylko pewnie kwestia lat produkcji danej czesci iu nic wiecej.
Amen barcia <ok> .
to ja już wiem dlaczego ten wzór felg widuje na tylu audiczkach,kiedys mnie to zastanawaiło bo przeciez niby Competition wyszło mało a ja felg juz takich widzialem że hoho