[Podkarpackie] pogaduchy
Hejka Dan!DAN 80 pisze:Tomiko w jakich godz. dziś pracujesz bo może bym wpadł na tą obiecaną wypasioną pizze?
Sorki,że dopiero teraz piszę,ale wreszcie mam weekend wolny,ja robię jutro i we wtorek,potem dopiero w sobotę i niedzielę,wiesz,taki przeplataniec,dwa robocze,3 wolne i weekend,potem znów 2 wolne,trzy robocze i weekend wolny <ok>
Tak,że jakby co to wpadaj jutro lub we wtorek,ale i możesz dziś też bo kolega też dobre robi,ale ja lepsze :mrgreen: hehe
No to poczekam na Twoją, swoją drogą to reklamę koledze robisz że szok.Tomiko9 pisze:Hejka Dan!DAN 80 pisze:Tomiko w jakich godz. dziś pracujesz bo może bym wpadł na tą obiecaną wypasioną pizze?
Sorki,że dopiero teraz piszę,ale wreszcie mam weekend wolny,ja robię jutro i we wtorek,potem dopiero w sobotę i niedzielę,wiesz,taki przeplataniec,dwa robocze,3 wolne i weekend,potem znów 2 wolne,trzy robocze i weekend wolny <ok>
Tak,że jakby co to wpadaj jutro lub we wtorek,ale i możesz dziś też bo kolega też dobre robi,ale ja lepsze :mrgreen: hehe
Szykuje się fajny zlot zimowy AKP. Wiem, że część z was chciała poćwiczyć furką w zimie w Krosnie na lotnisku, ale nic z tego nie wyszło. Więc teraz jest okazja-szczegóły tutaj:
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopi ... 61#1345361
ZAPRASZAMY
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopi ... 61#1345361
ZAPRASZAMY
Oj JPJ nie wiem czy skusisz kogoś z naszego regionu bo raz że impreza może i fajna ale kawał drogi od nas, a dwa że płatna zarazem i to dość słono więc nie wiem czy nie lepsze byłoby lotnisko w Krośnie zimę mamy jeszcze dość ładną więc może miejscowi by obadali teren i dali znać czy można się tam spotkać, u nas w Jaśle jest w sumie taka miejscówka ale się o niej pałkarze zwiedzieli i czasem wpadają więc nie będę nikomu jej proponował. <ok>
Osobiście chętnie bym się na takim treningo-spocie pokazał.
Osobiście chętnie bym się na takim treningo-spocie pokazał.
- tajson0909
- Forum Audi 80
Tak no może i nie aż tak dużo, ale jednak dodając koszt podróży to się zbiera i w dodatku dwa dni, mało kto pisał się na 2-dniowy spot w Przemyślu każdy woli przyjechać tylko na chwile pewnie dlatego żeby nie bulić za nocleg właśnie dlatego podejrzewam że ta propozycja mimo iż kusząca to mało kogo zainteresuje na poważnie, takie moje zdanie tylko oczywiście nie śmiem za nikogo decydować ale jeśli byśmy nad tym Krosnem pomyśleli znów to pewnie więcej osób by się pisało na przyjazd. <ok>
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Czekamy na temat z Twoją niunią i do zobaczyska na spocie. <ok>motorzeszow pisze:czekam na informacje co gdzie i kiedy z niecierpliwoscią na dniach postaram sie dorzucic temat z moją audiczką bo jeszcze takowego nie posiadam ale kto jezdzi po rzeszowie powinien kojarzyc wisniową na felgach competition pozdrawiam
- tajson0909
- Forum Audi 80