[ALL] Polerka Felg.
-
- Forum Audi 80
Jak koledzy napisali wyżej pracy będzie sporrrrrrrooooo dużo wnęk właściwie brak powierzchni płaskiej więc palce będą bolały :mrgreen: Jeśli będziesz polerował felgi pierwszy raz i to całe i w takim wzorze to jeśli chcesz mieć na wiosnę to radziłbym już teraz Tobie zacząć na spokojnie 8-) Ale jak zrobisz takie ori w polerce to będzie kosa :mrgreen: Powodzenia a do lakieru to scansol fajnie go usuwał :lol: Ale chyba ma jakieś skutki uboczne i nie wiem czy jest w sprzedaży.Piaskowanie i później polerka to tylko nadawanie sobie więcej pracy przy polerce
After
Before
PS- A tak poza konkursem; kto ma namiar na sprawdzona i niedroga galwanizacje, chodzi konkretnie o chromowanie srubek :?: [/b][/center]
Proszę nie wstawiać zdjęć w tak dużej rozdzielczości - jedynie miniaturki.
Before
PS- A tak poza konkursem; kto ma namiar na sprawdzona i niedroga galwanizacje, chodzi konkretnie o chromowanie srubek :?: [/b][/center]
Proszę nie wstawiać zdjęć w tak dużej rozdzielczości - jedynie miniaturki.
Ostatnio zmieniony 07 lut 2010, 21:25 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
Dawno, dawno temu, przed kilkonastoma kompletami gdy czlowiek nie wiedzial jeszcze jak dobrze uzyc katowki....... :mrgreen:
A powaznie rzezc biorac to recznie jak bym mial machac kiedykolwiek to bym chyba pi#$%^&oł drzwiami od garazu i poszedl do domu <ok> . Zreszta sie nie martwcie o moje paluszki, recznie czasem tez trzeba popracowac, wszystkiego mechanicznie nie ogarniesz
A powaznie rzezc biorac to recznie jak bym mial machac kiedykolwiek to bym chyba pi#$%^&oł drzwiami od garazu i poszedl do domu <ok> . Zreszta sie nie martwcie o moje paluszki, recznie czasem tez trzeba popracowac, wszystkiego mechanicznie nie ogarniesz
Ostatnio zmieniony 12 sty 2010, 10:16 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
spróbuj w www.zelan.pl choć ciężko się czasami z nimi rozmawia to jakościowo jest <ok>PS- A tak poza konkursem; kto ma namiar na sprawdzona i niedroga galwanizacje, chodzi konkretnie o chromowanie srubek
cena zwykła 6zł/dm2
Słonik, te BBS do beemki w jakim są rozstawie i czy na sprzedaż?
W praktyce powinno wyjść kilka, kilkanaście gr/szt. ale nie wiem co z wysyłką. Ja korzystam z nich służbowo i zawsze wozimy sami większe elementy.Słonik pisze:Dzieki za info napisze do nich, to 6zl/dm2 to mi niewiele mowi jak to sie przeklada na praktyke
Co do kółek to szukam 4x100 do kwadrata <ok>Słonik pisze:zjawa, BBS od Beemki sa w rozstawie jak to BMW 5x120 8x17" ET20
a ja mam takie pytanie; co jest najlepsze na koncowy efekt polerki?
rant felgi szlifowałem, wypolerowalem pasta(tubko do aluminium), efekt jest dobry, tylko ze na koniec chcialem wyczyscic ten brud z rantow pasta "tempo". efekt byl taki ze wypolerowane miejsce stracilo swoj "błysk" zrobilo sie bardziej matowe.
czego Wy uzywacie na sam koniec polerki?
rant felgi szlifowałem, wypolerowalem pasta(tubko do aluminium), efekt jest dobry, tylko ze na koniec chcialem wyczyscic ten brud z rantow pasta "tempo". efekt byl taki ze wypolerowane miejsce stracilo swoj "błysk" zrobilo sie bardziej matowe.
czego Wy uzywacie na sam koniec polerki?
ponad 40 stron tematu, a jest prawie 24h,AUDI_A6 pisze:yło tyle razy pisane że szkoda klawiatury
no to jutro sobie kupie i zoabcze jaki efekt bedzie;dAUDI_A6 pisze:Automax/Autosol
dzieki!
[ Dodano: 2010-01-26, 13:28 ]
efekt na moich felgach. wszystkie cztery sa już w takim stanie:)
tylko jak oduczyć psa sikania na felgi?:/
MOja polerka
Panowie mam problem:( wczoraj wziąłem się za polerowanie moich felg,zacząłem od papieru 360 i skonczyłem na papierze 2500,wszsytko ładnie wyszło zero rysek itp,problem w tym ze nie miałem żadnej innej pasty jak tylko paste tempo,której użyłem i powiem wam że efekt mnie załamał,niby lepiej się błyszczy ale nie ma efektu lustra,teraz powiedzcie mi co mam z tym zrobić czy da sie osiągnać lustro?? i czym je osiągnąć??
niżej dodaje fotki
niżej dodaje fotki