[b4] obnizenie auta
jezeli chcesz fk amorki + sprezynki to koszt - 40 mm to jakies 800-900zl mowa o nowkach
ale jak chcesz wieksza glebe to spytaj sie u mapeta http://mapet-tuning.prv.pl/
- 60mm to koszt ok 1300zl bynajmiej jak sie go pytalem jakis czas temu <ok>
ale jak chcesz wieksza glebe to spytaj sie u mapeta http://mapet-tuning.prv.pl/
- 60mm to koszt ok 1300zl bynajmiej jak sie go pytalem jakis czas temu <ok>
-
- Forum Audi 80
dobra mam do was znowu kilka pytan :mrgreen:
1. czy miedzy obnizeniem o -40m a -60mm jest jakas roznica co do eksplatacji zawieszenia ?? to znaczy czy przy kazdym obnizeniu auta trzeba tak samo czesto wymieniac poszczegolne pod zespoly ??
2. co najczesciej i co jaki czas nalezy wymieniac przy jezdzie obnizonym autem ??
3. czy przy zawieszeniu -60mm na zimowych oponach 195/65/15 nic nie bedzie ocierac
4. i jak to jest z miska olejowa w naszych auta da sie ja urwac podczas jazdy ??
pozdrawiam
1. czy miedzy obnizeniem o -40m a -60mm jest jakas roznica co do eksplatacji zawieszenia ?? to znaczy czy przy kazdym obnizeniu auta trzeba tak samo czesto wymieniac poszczegolne pod zespoly ??
2. co najczesciej i co jaki czas nalezy wymieniac przy jezdzie obnizonym autem ??
3. czy przy zawieszeniu -60mm na zimowych oponach 195/65/15 nic nie bedzie ocierac
4. i jak to jest z miska olejowa w naszych auta da sie ja urwac podczas jazdy ??
pozdrawiam
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
no name, wiadomo im mniej obniżasz tym mniej tłucze a co za tym idzie mniej się części zużywają.
Wszelkiego rodzaju tulejki i elementy gumowe, łączniki, końcówki drążków itp.
Przy -60 da się spokojnie na standardowych 15stkach latać.
Natomiast co do miski to nie słyszałem jeszcze żeby ktoś urwał. Ale to jak już coś to wtedy gdy niżej autko puścisz.
Wszelkiego rodzaju tulejki i elementy gumowe, łączniki, końcówki drążków itp.
Przy -60 da się spokojnie na standardowych 15stkach latać.
Natomiast co do miski to nie słyszałem jeszcze żeby ktoś urwał. Ale to jak już coś to wtedy gdy niżej autko puścisz.