[Bydgoszcz] Spoty i nie tylko ;)
Bez przesady. Co to za spalanie. Ja przy 2.3 mówię że mało paliseba6891 pisze:R5 to zawsze gar wiecej do nakarmienia
draiver33 pisze:siemka pasuje moge wpasc na 20 ale gdzie pod tesco czy jakas inna propozycja
Byłem o 20 pod Tesco i nikogo nie było, więc o co Ci chodzi?draiver33 pisze:zero organizacji poco sie zapisujecie do klubu jak nikt nie moze wpasc na spota <ok>
Byłem nawet 2 razy :!:
Poza tym pisałem do JanekAudi, podając mój nr. Mówił że pisze do Ciebie i da znać co i jak.
Leszek pisze: Byłem o 20 pod Tesco i nikogo nie było, więc o co Ci chodzi?
Byłem nawet 2 razy :!:
Poza tym pisałem do JanekAudi, podając mój nr. Mówił że pisze do Ciebie i da znać co i jak.
Zgadza się.. Napisałem do Draivera33 ze jesteśmy chętni na spotkanie a za 5 minut dostałem wezwanie do roboty na noc no niestety to nie ode mnie zależy i nie moja wina.. jest telefon muszę jechać. bardzo Mi zalezy zeby byc na takim spotkaniu... ale cóż... zawsze są jakies przeciwności.
draiver33 pisze:
[ Dodano: 2010-01-18, 19:06 ]
zero organizacji poco sie zapisujecie do klubu jak nikt nie moze wpasc na spota <ok>
na forum nie zapisuje sie po to zeby tylko jezdzic na spoty. Mozna rozwiazac Tu wiele problemów dowiedziec sie czegos wiecej o swoim samochodzie itp itd..
Ale wierze ze w Bydgoszczy bedzie coraz wiecej ludzi i spotów. Pozdrawiam
(jakby co Mój numer. 516830386)
-
- Forum Audi 80