[b3/b4] Kierunkowskazy przednie - biale czy dymione ?
[b3/b4] Kierunkowskazy przednie - biale czy dymione ?
Zastanawiam sie nad zmianą kierunków do mojej b3 i chce sie dowiedziec czy podobają wam sie orginalne b3 czy moze unowoczesnione z białymi kierunkami lub dymionymi zmiebnić czy zostawić jak jest :?:
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2010, 13:31 przez Marcin19l, łącznie zmieniany 1 raz.
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A czy to nie sa przypadkiem orginalne kierunki z boku? jesli tak to co to ma do fiataLabiel pisze:U, no to lipa faktycznie te kierunki na błotnikach. Wyglonda to trochę jak w jakimś fiaciorze albo poldku. Zupełnie nie pasuje to do tego auta.
Kierunki przod na biale, boczne na dymione (czarne) bo i auto dosyc ciemne, tylne lampy motipem na czerwono lub (jesli pasuja nie wiem na 100%) od avanta o blenda od 90..ii miodzio w tym temacie :mrgreen: malutki OT
wiec..kierunki w biel
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A no to ma do fiata że kiedyś była taka moda na kierunki na błotnikah. A z tamtych lat to najbardziej mi sie włąsnie duże fiaty i maluchy utrwaliły. I z tym to właśnie mi sie kojarzyzgredek27 pisze:A czy to nie sa przypadkiem orginalne kierunki z boku? jesli tak to co to ma do fiataLabiel pisze:U, no to lipa faktycznie te kierunki na błotnikach. Wyglonda to trochę jak w jakimś fiaciorze albo poldku. Zupełnie nie pasuje to do tego auta.
Kierunki przod na biale, boczne na dymione (czarne) bo i auto dosyc ciemne, tylne lampy motipem na czerwono lub (jesli pasuja nie wiem na 100%) od avanta o blenda od 90..ii miodzio w tym temacie :mrgreen: malutki OT
wiec..kierunki w biel
[ Dodano: 2007-05-31, 21:58 ]
Tak wyglonda foto Audi B3 z instrukcji obsługi do tego pojazdu. Tutaj Audi nie ma kierunków na błotnikach i sam osobiście jeszcze nigdy czegoś takiego nie widziałem, nawet w tych najstarszych modelach nie spotkałem sie jeszcze z kierunkami na błotniku.
Nie wiem czy mam na 100% racje ale wydaje mi sie, ze kierunki na blotniku byly montowane zawsze na rynek amerykanski i angielski.Tak wyglonda foto Audi B3 z instrukcji obsługi do tego pojazdu. Tutaj Audi nie ma kierunków na błotnikach i sam osobiście jeszcze nigdy czegoś takiego nie widziałem, nawet w tych najstarszych modelach nie spotkałem sie jeszcze z kierunkami na błotniku.
troche to chyba niemozliwe bo mój samochodzik był sprowadzony z niemiec ale nikt nie potrafi odpowiedziec na to pytanie Moja nie jest jedyna jest jeszcze troche audic z tymi kierunkami a jeszcze mozecie napisac jak zrobić z pomaranczowych tylnych swiateł czerwone oprócz kupna z avanta narazie :?: kolegazgredek27, pisał o jakims "motipie" ale nie wiem o co chodzi :->
- czester-11
- Forum Audi 80
malowanko kolego, sa spraje na alegro specjalne , nie baw sie tylko w folie bo to beznadzieja, ja mam malowane na czerwono,
kierunki wstawiaj biale bo mandaryna to wszyscy wiedza ze to przezytek( spiewac tez nie umie :mrgreen: ).
nie bierz dymionych chyba ze jeszcze klosze lamp przycienm,isz, calos bardzo kozacko wyglada RAFAL ma tak widzialem osobiscie zajefajne . ale zwykle lampy , dymione kierunki i jasny lakier to porazka,
ale najlepiej buiale [pasuja ja u siebie tez zmienialem bardzo ladnie wyglada
kierunki wstawiaj biale bo mandaryna to wszyscy wiedza ze to przezytek( spiewac tez nie umie :mrgreen: ).
nie bierz dymionych chyba ze jeszcze klosze lamp przycienm,isz, calos bardzo kozacko wyglada RAFAL ma tak widzialem osobiscie zajefajne . ale zwykle lampy , dymione kierunki i jasny lakier to porazka,
ale najlepiej buiale [pasuja ja u siebie tez zmienialem bardzo ladnie wyglada