pozdrawiam
ps Mam pomysl moze by zalozyc temat pt "Senne marzenia"

moim zdaniem to bardzo mądrze podpowiadaja ci góru :mrgreen: ja np nie widze sensu takiego swapa jak ty kombinujesz do audi80 b4 jak dla mni ze wzgledu na koszty ale nie mowie ze mi sie nie podoba <ok> chyba ze naprawde nie liczysz sie z kasa bo ja np wplalbym do ceny tego swapa dolozyc $$$ i kupic a4 1.9tdi 130km avf z 6 biegowa skrzynia i go podkrecic bez wiekszego modzenia przerabiania itp czyli moje zdanie brzmi zmień autoSIDNEY85 pisze: Rozmawialem z paroma goru w sprawach samochodow i Audi i odradzaja mi SWAP-a nie ze wzgledu na kosztu ale ze wzgledu na zachowanie orginalnosci samochodu, i jest pomysl na zakup A4 z 04 roku i modzenie jej
... No to musisz się najpierw dokładnie zastanowić czy ma być ori seria czy nie a powiem że mało compi seryjnych jeździ i chyba bym się skusił gdyż było by to jedno z nielicznych oryginalnych audi competition na świecie :mrgreen:SIDNEY85 pisze:Auta nie musze zmieniac chce kupic 2 i zrobic moda w dizelku a Compi doprowadzic do Ori stanu prawie jak z fabryki <ok>