Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[all] Cabrio - ocencie to wnętrze - ankieta

Koła, spojlery, grille, lotki, blendy z pominięciem rezania.
Awatar użytkownika
marecki25
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: marecki25 » 01 sty 2010, 23:16

Zdecydowanie 1 opcja bez ringow na nawiewie

Awatar użytkownika
DYZIO
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: DYZIO » 02 sty 2010, 10:45

Kod: Zaznacz cały

A wszystko po to żeby DYZIOwi nie było smutno :) 
hehehe fajnie że przygarnąłeś ten zestaw <ok> od czasu do czasu sobie na to popatrzę

Mariusz moje zdanie znasz ja nie lubię ringów na panelach od pokręteł ale wiem że ty kochasz je więc mogą być.
Tak jak rozmawialiśmy trzeba spróbować navi dać wyżej czyli zaczynająć od dołu pokrętła nawiewów przyciski i navi i właśnie jakaś zaślepka lub cup holder
Obrazek
A najbardziej podoba mi się ta wersja z drewnem
Obrazek
Lub jeszcze mozna by było zrobić tak żeby ten pasek u góry z drewna podzielić na 2 części cieńsze i dać pod navi i nad navi tylko czy pozwoli na to ta blaszka co się przykręca panel od kratek zaraz postaram się zrobić VT <ok>

Awatar użytkownika
wujo1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wujo1 » 02 sty 2010, 16:05

Zdecydowanie 1 opcja ładniej to wygląda :-P

Awatar użytkownika
Masa
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Masa » 02 sty 2010, 16:11

Pierwsza opcja bez ringów wygląda ładnie nawet bardzo;d Ale te pokrętła od nawiewów :-P

Awatar użytkownika
Afdi87
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Afdi87 » 02 sty 2010, 19:03

Opcja z drewnem tylko do jasnej tapicerki, do Twojej pasuje zdecydowanie opcja bez dekorów <ok>

UFOtm
Moderator
Moderator
Imię: Michał
Model: Inny
Nadwozie: Coupe quattro
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: UFOtm » 11 sty 2010, 23:25

Obrazek

Mnie sie moje rozmieszczenie jednak najbardziej podobalo... :roll: Nie bylo przekombinowane tak jak te co tu ogladam powyzej...oczywiscie chrom mozna bylo zamienic i wszystko zrobiuc w czarnym macie - mysle ze z czasem to by wlasnie nastapilo :)

Awatar użytkownika
szuan
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: szuan » 11 sty 2010, 23:30

tak jak miał ufo byłoby dobrze, lecz ja bym założył kratki wentylacyjne z miejscami na dodatkowe vdo ;-) na ibeju chyba po 15e takie coś stoi

UFOtm
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: UFOtm » 11 sty 2010, 23:33

szuan pisze:tak jak miał ufo byłoby dobrze, lecz ja bym założył kratki wentylacyjne z miejscami na dodatkowe vdo ;-) na ibeju chyba po 15e takie coś stoi
:arrow: zamiast kupowac na ebayu mozna by zalozyc starsza wersje zegarow gdzie kazdy osobno byl i samemu wkomponowac w kratki tak jak robia to z egt w turbo eskach wtedy mozna by je obracac w dowolna strone jak kratki :) <piwo>

Awatar użytkownika
szuan
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: szuan » 12 sty 2010, 13:38

UFOtm pisze:wtedy mozna by je obracac w dowolna strone jak kratki :)
myślałem o tym ale zapomniałem dopisać ;-)

znalazłem coś takiego ale to jeszczce nie to, bo tam zegary były głebiej osadzone i na normalnej kratce wentylacyjnej no i bez tych nieładnych plastykowych ringów i wygladało jakby tam od początku było, a nie jakiś szczepan.
Obrazek
aa i jeszcze z vw mam:
Obrazek

UFOtm, jak masz zdjęcie a eSy, to podeślij jeśli nie kłopot, bo przyda mi się na przyszłość <piwo>

aha i jeszcze co do wykoniania takiej kratki, to pikuś jeśli ktoś dobrze to przemyśli i ma narzędzia, bo wiadomo z czego bata ukręcić nie można <lol>

Awatar użytkownika
Duch
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Duch » 28 sty 2010, 12:52

U atlasa drewienko wygląda super <ok> a opcja raczej 1 i ringi na pokrętłach wyglądają fajnie ;-) A u Ufotm to te srebne na górze to lipa i nawiewów brak więc odpada bo tam powinny być chociaż małe nawiewy bo w zime to nagrzać szybko to masakra jeszcze z tym dachem materiałowym to nie blacha z podsufitką ;-) .

UFOtm
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: UFOtm » 29 sty 2010, 19:21

Duch pisze:U atlasa drewienko wygląda super <ok> a opcja raczej 1 i ringi na pokrętłach wyglądają fajnie ;-) A u Ufotm to te srebne na górze to lipa i nawiewów brak więc odpada bo tam powinny być chociaż małe nawiewy bo w zime to nagrzać szybko to masakra jeszcze z tym dachem materiałowym to nie blacha z podsufitką ;-) .
Nigdy nie uzywam srodkowych nawiewow, teraz tez mam je wylaczone z uzytku w coupe... Nastawiasz na szybe i na dol i nie ma potrzeby uzywac kratek w ogole. Proponuje najpierw cos przerobic na wlasnym doswiadczeniu a nie teoteryzowac. <ok>

Awatar użytkownika
szuan
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: szuan » 30 sty 2010, 14:42

Duch pisze:tam powinny być chociaż małe nawiewy
prosze bardzo, dla chcącego nic trudnego ;-) no chyba, że jest tu jakiś zwolennik F&F i lubi mieć doopnego gajgera na słupku który będzie przysłaniał pół przedniej szyby :-x

Obrazek

ufo, ps. daj no jakiegoś aktuala może o coupe? <mikolaj>
pozdro.

Awatar użytkownika
Duch
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Duch » 30 sty 2010, 16:01

UFOtm pisze:
Duch pisze:U atlasa drewienko wygląda super <ok> a opcja raczej 1 i ringi na pokrętłach wyglądają fajnie ;-) A u Ufotm to te srebne na górze to lipa i nawiewów brak więc odpada bo tam powinny być chociaż małe nawiewy bo w zime to nagrzać szybko to masakra jeszcze z tym dachem materiałowym to nie blacha z podsufitką ;-) .
Nigdy nie uzywam srodkowych nawiewow, teraz tez mam je wylaczone z uzytku w coupe... Nastawiasz na szybe i na dol i nie ma potrzeby uzywac kratek w ogole. Proponuje najpierw cos przerobic na wlasnym doswiadczeniu a nie teoteryzowac. <ok>
Ja np używam cały czas bo szybciej samochód się nagrzeje i to o wiele ale każdy ma swoje upodobania prawda ? ;-) Więc życzę udanych modów :-)

szajba24
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: szajba24 » 04 lut 2010, 23:04

]Jak dla mnie zdecydowanie opcja pierwsza, KOZACKO JAK DLA MNIE

ysiul
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: ysiul » 05 lut 2010, 08:00

dla mnie też opcja 1 a najbardziej podoba mi się nawiew w tym :-P

ODPOWIEDZ