nie mam haka i samochód nigdy niczego nie ciągnąłzjawa pisze:A masz moze oryginalny hak?
[b3/b4] Kierunkowskazy przednie - biale czy dymione ?
Z moich obserwacji...auta od 94 roku zaczely miec seryjnie montowane kierunkowskazy boczne (sprawdzane na samochodach francuskich..bo wtedy takie mnie interesowaly ). Wiec pewnie wiaze sie to z jakas ustawa zwiazana z bezpieczenstwem lub czyms podobnym. Dotyczy to samochodow z Europy, innymi sie nie interesowalem ale pewnie jest podobnie.
Na przegladzie uslyszalem kiedys iz przy haku kierunki boczne sa obowiazkowe (jedni zarejestruja bez inni nie..) ale ty mowisz ze nie posiadasz wiec napewno nie dlatego moze jakas Bogatsza wersja, albo bita i blotniki zmieniane :> :mrgreen:
LAKIER DO LAMP
Na przegladzie uslyszalem kiedys iz przy haku kierunki boczne sa obowiazkowe (jedni zarejestruja bez inni nie..) ale ty mowisz ze nie posiadasz wiec napewno nie dlatego moze jakas Bogatsza wersja, albo bita i blotniki zmieniane :> :mrgreen:
LAKIER DO LAMP
poczytaj link1
link 2
Z tego co rzucilem okiem to pasuja (zewnetrzne) czyli z kierunkowskazami
PS jakby ktos jeszcze pytal to blenda z 90 pasuje do Avanta
link 2
Z tego co rzucilem okiem to pasuja (zewnetrzne) czyli z kierunkowskazami
PS jakby ktos jeszcze pytal to blenda z 90 pasuje do Avanta
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Na przód oczywiście białe, a co do malowania tylnych lamp to ostrożnie bo kierunki mają migać na pomarańczowo. Nie chodzi tylko o to że szkoda dowód stracić, ale też o bezpieczeństwo.kolczyx pisze:z przodu jak najbardziej biale sobie kup ja ostatni oddalem moje biale mojemu Ojcu bo sobie kupilem dymione a tylne lampy to pomaluj sobie sprejem czerwonym do lamp i super to bedzie wygladac ja tak zrobilem ojcu :mrgreen: