[All] wiesza się kierunkowskaz przy zazbrajaniu alarmu
[All] wiesza się kierunkowskaz przy zazbrajaniu alarmu
Mam problem jak w temacie, gdy zamykam samochód z pilota wiesza się lewy kierunkowskaz - powinien mignąć jak prawy ale świeci dalej od 30 sekund nawet do minuty, jak się zwiesi to muszę otworzyć samochód i zamknąć go znowu. Czym to może być spowodowane, gdzie szukać ?
miałem to samo tej zimy... szukać tam gdzie masz klamoty od alarmu i/lub centralnego ... najczęściej pod kierownicą ....być może zaśniedział stycznik który masz w centralce. można to naprawić wymieniając po prostu stycznik wciskasz zamykanie i sprawdzasz ręka króry stuka a który sie zawiesza, ja nie miałem takiego samego akurat przy sobie więc w ten zawieszony popukałem raczką od śrubokręta i narazie działa. ale żebyś się znowu za jakiś czas nie denerwował to proponuje zobaczyć jaki tam masz stycznik idź do sklepu elektronicznego i za góra 5zł sobie wymienisz
-
- Forum Audi 80
kierunki a centralny zamek
Witam
Koledzy ja mam problem taki że u mnie podczas zamykania jak i odmykania z pilota wysiadły kierunki,gdzie mam szukać przyczyny? w centralce czy coś innego
Koledzy ja mam problem taki że u mnie podczas zamykania jak i odmykania z pilota wysiadły kierunki,gdzie mam szukać przyczyny? w centralce czy coś innego