Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[1.9TDI 1Z] Świece żarowe.

ODPOWIEDZ
siwy73
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: siwy73 » 28 sty 2010, 21:31

Ja bardziej myślałem o boscha.

Awatar użytkownika
speed_killer
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: speed_killer » 04 lut 2010, 16:11

Założyłem Febi nie bedę chwalił bo dopiero 2 dni sa wiec jeszcze nic nie mogę o nich powiedzieć. Jedno wiem Padły 4 świece dlatego AAZ-ka nie chciała palić.

PS. Świece są w trudno dostępnym miejscu, do ich zakładania mój Tata <piwo> wykombinował ciekawą metodę dzięki której zaoszczędziłem dużo czasu. Świece wkładałem do węża ogrodnczego 1/2 cala bodajże i przy pomocy tego węża wkładałem je w korpus silnika. Wg. mnie metoda bardzo dobra inaczej męczyłbym się z tym cały dzień . To tak na marginesie jakby komuś miało się przydać <ok>

siwy73
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: siwy73 » 05 lut 2010, 00:03

Witam.Gratuluję sukcesu,teraz tatę zabierz na <piwo> .A tak w ogóle to ile dałeś za świece bo u mnie chyba też w ostatnim tygodniu jedna albo dwie padły bo coś przy odpaleniu kulawo chodzi.A jak to się mówi że szewc w dziurawych butach chodzi.Nie chce mi się do tego zabrać wolę komuś pomóc a dla swojego nie mam czasu.Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
speed_killer
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: speed_killer » 05 lut 2010, 14:36

Za świece dałem 17 zł za sztukę plus przesyłka czyli naprawdę niedrogo. Kupiłem je u tego użytkownika Szybka przesyłka i 100% zgodność towaru z opisem w moim przypadku nie zostały naruszone tak że mogę gościa polecić <ok>
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki TDi”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl