[1.9TDI 1Z] Świece żarowe.
- speed_killer
- Forum Audi 80
Założyłem Febi nie bedę chwalił bo dopiero 2 dni sa wiec jeszcze nic nie mogę o nich powiedzieć. Jedno wiem Padły 4 świece dlatego AAZ-ka nie chciała palić.
PS. Świece są w trudno dostępnym miejscu, do ich zakładania mój Tata wykombinował ciekawą metodę dzięki której zaoszczędziłem dużo czasu. Świece wkładałem do węża ogrodnczego 1/2 cala bodajże i przy pomocy tego węża wkładałem je w korpus silnika. Wg. mnie metoda bardzo dobra inaczej męczyłbym się z tym cały dzień . To tak na marginesie jakby komuś miało się przydać <ok>
PS. Świece są w trudno dostępnym miejscu, do ich zakładania mój Tata wykombinował ciekawą metodę dzięki której zaoszczędziłem dużo czasu. Świece wkładałem do węża ogrodnczego 1/2 cala bodajże i przy pomocy tego węża wkładałem je w korpus silnika. Wg. mnie metoda bardzo dobra inaczej męczyłbym się z tym cały dzień . To tak na marginesie jakby komuś miało się przydać <ok>
Witam.Gratuluję sukcesu,teraz tatę zabierz na .A tak w ogóle to ile dałeś za świece bo u mnie chyba też w ostatnim tygodniu jedna albo dwie padły bo coś przy odpaleniu kulawo chodzi.A jak to się mówi że szewc w dziurawych butach chodzi.Nie chce mi się do tego zabrać wolę komuś pomóc a dla swojego nie mam czasu.Pozdrawiam.
- speed_killer
- Forum Audi 80
Za świece dałem 17 zł za sztukę plus przesyłka czyli naprawdę niedrogo. Kupiłem je u tego użytkownika Szybka przesyłka i 100% zgodność towaru z opisem w moim przypadku nie zostały naruszone tak że mogę gościa polecić <ok>
Pozdrawiam
Pozdrawiam