Ja mam papierowo -40, ale optycznie Ty masz sporo niżej. Jaką masz zawiechę?quick pisze:Glebę masz większą ode mnie.. Chcesz podnieść?
[b3/b4] Alufelgi w Cabrio
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
no wiesz ja moze zmiekczylem kolesia kwota do wydania... nie wiem ile masz przeznaczone, ale wiedz ze za dobra felge trzeba dobrze zaplacic...wonski pisze:jak się zapytałem to dostałem taką wiąchę że....lepiej nie opowiadać więc wolę już się nie pytaćkolczat pisze:wonski, a poproboj popytac ludzi co sprzedaja cale auta i maja ladna felge na aucie, masz pewnosc ze kupisz cos co bedzie pasowac, nie obcierac, wiesz jak to juz wyglada, a przy okazji koles bedzie mogl dostac juz pewna inwestycje samochodu... ja tak kupilem moje, no i moze temu koles juz prawie rok sprzedaje auto i nie umie sprzedac ;p
ja to wiem ale tam na dzień dobry były niezłe słowa w moją stronę,nie zdążyłem nawet podać kwoty jaką mamkolczat pisze:no wiesz ja moze zmiekczylem kolesia kwota do wydania... nie wiem ile masz przeznaczone, ale wiedz ze za dobra felge trzeba dobrze zaplacic...wonski pisze:jak się zapytałem to dostałem taką wiąchę że....lepiej nie opowiadać więc wolę już się nie pytaćkolczat pisze:wonski, a poproboj popytac ludzi co sprzedaja cale auta i maja ladna felge na aucie, masz pewnosc ze kupisz cos co bedzie pasowac, nie obcierac, wiesz jak to juz wyglada, a przy okazji koles bedzie mogl dostac juz pewna inwestycje samochodu... ja tak kupilem moje, no i moze temu koles juz prawie rok sprzedaje auto i nie umie sprzedac ;p
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
no coz na hamstwo nic sie nie poradzisz... ale szukaj dobrej felgi, ja szukalem mojej 3 miesiace i nie kupilem za okazyjna cene ;pwonski pisze:ja to wiem ale tam na dzień dobry były niezłe słowa w moją stronę,nie zdążyłem nawet podać kwoty jaką mamkolczat pisze:no wiesz ja moze zmiekczylem kolesia kwota do wydania... nie wiem ile masz przeznaczone, ale wiedz ze za dobra felge trzeba dobrze zaplacic...wonski pisze: jak się zapytałem to dostałem taką wiąchę że....lepiej nie opowiadać więc wolę już się nie pytać