[all] Gadzet - Lambo Doors - opinie
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
[all] Gadzet - Lambo Doors - opinie
witam. ostatnio rozmawialiśmy z kolegą o tuningu samochodów i tak uznaliśmy że fajnym "gadżetem" są lambo doorsy :mrgreen: jak myślicie czy montaż ich w audi coupe to głupi pomysł? wiem że jeden z forumowiczów MARCONI(jak dobrze pamiętam) miał w coupe lambo doorsy, mi się to podobało ale...chciał bym poznać zdanie forumowiczów. dodatkowo jeszcze kolega zarzucił temat podświetlania samochodów od spodu :mrgreen: fajne czy wiocha? w niektórych autach to fajnie wygląda ale z drugiej strony robić dyskotekę z audi? hmm... czekam na opinie bo ciekawi mnie wasze zdanie na te tematy pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 11 mar 2010, 20:09 przez grzechas_audi, łącznie zmieniany 4 razy.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
co do obu pomyslow... dla mnie lipa, widzialem coupe z neonami i naprawde nie pasi... jako tako to wygalda w czyms w stylu szybcy sie wciekli, ale co do coupe y-y, chyba ze zalozysz jakies laminackie zderzkai i progi, ale to wiesz z jakimi konsekwencjami sie wiaze ;p lambo doorsy ogolnie to dla mnie dziwny pomysl, ale jakbys sie zdecydowal to pomierz wysokosc garazu (o ile go posiadasz) bo slyszalem o ludziach ktorzy robili takie rzeczy i pozniej parkowali auto na podworku albo wychodzili bagaznikiem z garazu ;p
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
Myślę że Audi należy do tych aut którym nie pasują gadżety w tym stylu. Nie ta klasa aut. Opel, VW czy BMW to rozumiem - to auta sportowe bądź to klasy średniej. Audi należy do grupy aut luksusowych o aspiracjach sportowych lub sportowych. Czy Jaguar, Porsche, Subaru mają takie nietypowe wynalazki...
Ja jestem kategorycznie na NIE. Kompletnie to nie pasuje...tym bardziej do klasyków jak Coupe B2/B3/B4...
Do naszych auta najbardziej pasuje styl niemiecki (German Style) lub japoński (JDM)
Ja jestem kategorycznie na NIE. Kompletnie to nie pasuje...tym bardziej do klasyków jak Coupe B2/B3/B4...
Do naszych auta najbardziej pasuje styl niemiecki (German Style) lub japoński (JDM)
Co do lambo doorsów,to wydaję mi sie, że nie będą pasować do audi ... jakoś tak mi to nie podchodzi, nie pasuję, a co do podświetlenia ... na pewno będzie sie kojarzyć z filmem szybcy i wściekli, ale czy będzie wiocha ..? Myślę, że nie, zależy od gustu, jak dla mnie to fajny bajer, którym można troszkę polepszyć prezentację auta w nocy a druga sprawa neony pod samochodem są w Polsce bodajże nielegalne i w cholerę kosztują więc chyba bym sobie to odpuścil <ok> więc tyle w temacie ...
Kiedyś znalazłem w gazecie artykół o markach pojazdów i o ludziach którzy wybierają takie bądź inne. Było napisane że mercedesy i bmw zyskały złą sławe za sprawą upodobań drechów i gansrerów, " natomiast osoby preferujące markę Audi i Volvo, podkreślacją dyskretny urok burżuazji:)"
Więc kolego grzechas_audi. pomyśl nad tym cytatem cz waro robić cos co raczej nie spotka się z aprobatą otoczenia.
Więc kolego grzechas_audi. pomyśl nad tym cytatem cz waro robić cos co raczej nie spotka się z aprobatą otoczenia.
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
dokładnie :mrgreen: w tej chwili Civic-em coupemikoPKK99 pisze:grzechas_audi niech zgadnę, kolega powozi hondzią ? :lol:
[ Dodano: 2010-02-10, 09:26 ]
Panowie tak jak myślałem że wasze opinie będą na nie, powiem szczerze że nie załóżył bym tego do swojego auta ale podoba mi się to jak by nie było :mrgreen: natomiast co do oświetlenia pod autem to też pomysł średni (tak jak napisałem na początku) po co robić choinkę z audi, to nie bmw :mrgreen:
[ Dodano: 2010-02-10, 09:42 ]
jacekku pisze:pomyśl nad tym cytatem cz waro robić cos co raczej nie spotka się z aprobatą otoczenia
ale ja NIE napisałem że chce to zrobić czy że to zrobie... tylko chciałem poznać waszą opinię na ten temat, ja lubię delikatny tuning a nie obciach wiochę ale w niektórych przypadkach jest fajna :mrgreen: a akurat audi jest taką marką że sama w sobie jest wypasiona i dużo nie można zmieniać bo łatwo przesadzić.
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
nie wiem wszyscy jednego zdania są
dla odmiany chciałbym labmo doory :mrgreen:
głupoty o tym garażu piszecie! zaiasy są tak skonstruowane że można normalnie drzwi otwierać jak się miało wcześniej a do góry jak się np zaparkuje w niewygodnym miejscu
dlatego na ten pomysł powiem tak-pozatym coupe ma drzwi bez ramek i na takich właśnie drzwiach efekt jest świetny <ok>
tak tak linczujcie mnie
dla odmiany chciałbym labmo doory :mrgreen:
głupoty o tym garażu piszecie! zaiasy są tak skonstruowane że można normalnie drzwi otwierać jak się miało wcześniej a do góry jak się np zaparkuje w niewygodnym miejscu
dlatego na ten pomysł powiem tak-pozatym coupe ma drzwi bez ramek i na takich właśnie drzwiach efekt jest świetny <ok>
tak tak linczujcie mnie