Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B4 1Z] mam pomysł giełda softów

Pomysły, pytania, spostrzeżenia odnośnie tuningu zawieszenia, silnika, układu napędowego.
fredi99vv
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: fredi99vv » 09 lut 2010, 23:20

Pomysl jest bardzo dobry!!!!! ale jak zycie w polsce juz niejednokrotnie pokazalo,PIEKNE I MADRE POMYSLY tu szybko umieraja :-( .Moze dlatego ze komus troche bedzie glupio bo dal 1200 zeta lub wiecej!!!!! a koledzy zrobia sobie to samo prawie za darmoche.
Paru kolegow juz pokazalo ze maja jaja i kupili kosci z neta i FRUWAJA
tak samo jak Ci ktorzy za piekna nawijke Panow z firmy TUNNGOWEJ dali 1100 czy 1500zl :mrgreen:

Jest napewno wielu ludzi w tym kraju ktorzy pisza programy komputerowe i od nich pochodne( I CHWALA IM),ALE NAPEWNO NIE PRACUJA W FIRMACH TUNNINGOWYCH.

berthold
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: berthold » 10 lut 2010, 16:43

[Paru kolegow juz pokazalo ze maja jaja i kupili kosci z neta i FRUWAJA

i ja do nich należę a kości mnie kosztowały 245 zeta z przesyłką i gitara spróbuję z czytać pamięć z tych epromów to dam w net a sama kość kosztuje w sklepie 12 złotych polskich tylko programator willem i do dzieła

Awatar użytkownika
radi88
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: radi88 » 10 lut 2010, 17:10

fredi99vv pisze:(...)Moze dlatego ze komus troche bedzie glupio bo dal 1200 zeta lub wiecej!!!!! a koledzy zrobia sobie to samo prawie za darmoche.
Paru kolegow juz pokazalo ze maja jaja i kupili kosci z neta i FRUWAJA
tak samo jak Ci ktorzy za piekna nawijke Panow z firmy TUNNGOWEJ dali 1100 czy 1500zl :mrgreen:
.
Śmiem twierdzić, że jest dokładnie odwrotnie. Nie bardzo rozumiesz sensu rozmowy i różnicy zdań. Ja nie neguje i nawet popieram wasz pomysł, ale nigdy się nie zgodzę, że w profi firmie zajmującej się tuningiem płaci się za "ładną nawijkę" lub inne dziwne rzeczy a program z sieci to ten sam, który jest wgrywany przez dobre firmy. Tylko dlatego napisałem swoje zdanie na ten temat.

[/i]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning mechaniczny”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl