Pomysl jest bardzo dobry!!!!! ale jak zycie w polsce juz niejednokrotnie pokazalo,PIEKNE I MADRE POMYSLY tu szybko umieraja .Moze dlatego ze komus troche bedzie glupio bo dal 1200 zeta lub wiecej!!!!! a koledzy zrobia sobie to samo prawie za darmoche.
Paru kolegow juz pokazalo ze maja jaja i kupili kosci z neta i FRUWAJA
tak samo jak Ci ktorzy za piekna nawijke Panow z firmy TUNNGOWEJ dali 1100 czy 1500zl :mrgreen:
Jest napewno wielu ludzi w tym kraju ktorzy pisza programy komputerowe i od nich pochodne( I CHWALA IM),ALE NAPEWNO NIE PRACUJA W FIRMACH TUNNINGOWYCH.
[B4 1Z] mam pomysł giełda softów
Śmiem twierdzić, że jest dokładnie odwrotnie. Nie bardzo rozumiesz sensu rozmowy i różnicy zdań. Ja nie neguje i nawet popieram wasz pomysł, ale nigdy się nie zgodzę, że w profi firmie zajmującej się tuningiem płaci się za "ładną nawijkę" lub inne dziwne rzeczy a program z sieci to ten sam, który jest wgrywany przez dobre firmy. Tylko dlatego napisałem swoje zdanie na ten temat.fredi99vv pisze:(...)Moze dlatego ze komus troche bedzie glupio bo dal 1200 zeta lub wiecej!!!!! a koledzy zrobia sobie to samo prawie za darmoche.
Paru kolegow juz pokazalo ze maja jaja i kupili kosci z neta i FRUWAJA
tak samo jak Ci ktorzy za piekna nawijke Panow z firmy TUNNGOWEJ dali 1100 czy 1500zl :mrgreen:
.
[/i]