174-ro konne quattro by IC69
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Smugi znajdziesz na całym aucie, bo to taki skutek uboczny czarnego, niemetalizowanego koloru, wszystko na tym znać :evil:szuan pisze:na lotce smugi są :mrgreen:
Listwy poszły w kolor, żeby nie trzeba było ich oklejać podczas nakładania wosku :mrgreen:gornik pisze:dobry pomysł z listwami na zderzaka i bodajże w drzwiach, że poszły w kolor, ładnie się mienią.
Trudno się z Tobą nie zgodzić, ale przy pięcioosobowej rodzinie (że o kocie nie wspomnę ), jest w co inwestować, no ale się nie zarzekamgornik pisze:przedni zderzak od S2 + soczewki (przydałby się też tylni S2, ale już nie koniecznie) to auto byłoby przepiękne.
Eee tam, Twoje ładniejszeATLAS pisze:Piękne auto
gornik pisze:Irek, mógłbyś podać średnice tych końcówek?
Panowie, wszystkie szczegóły dotyczące tych końcówek, znajdziecie tu https://audi80.pl/b4-v6-rezanko-konc ... t22890.htmATLAS pisze:końcówki chyba 3 cale czyli 76mm, bo ja taki mam i średnica wygląda identycznie
Piękny jest, był i będzie juz chyba zawsze pod Twoją ręką. :mrgreen:
Wszystko na wypasie Błyszczy jak psu.......... Środek jak Nówka Jeszcze w quattro
A silnik..... przekonałem się jadąc za Wami ze zlotu, deptałem jak głupi żeby za Wami nadążyć, a Wy pewnie trybem spacerowym jechaliście........ hahaha <ok>
Pozdrawiam
Wszystko na wypasie Błyszczy jak psu.......... Środek jak Nówka Jeszcze w quattro
A silnik..... przekonałem się jadąc za Wami ze zlotu, deptałem jak głupi żeby za Wami nadążyć, a Wy pewnie trybem spacerowym jechaliście........ hahaha <ok>
Pozdrawiam
- IC69
- Przyjaciele
Zadowolona jest jak w garażu siedzę, bo jej wtedy w szafkach porządku nie sprawdzam :mrgreen:trepek pisze:Żona nie jest zazdrosna, że tak dbasz o samochód?
No prawie Szymku, no prawie :lol:SzymekB pisze:A silnik..... przekonałem się jadąc za Wami ze zlotu, deptałem jak głupi żeby za Wami nadążyć, a Wy pewnie trybem spacerowym jechaliście.
- IC69
- Przyjaciele
Adaś, lotkę nabyłem za pośrednictwem naszego działu ogłoszeń, a kosztowała mnie bodajże 200 zł, nie licząc przesyłki.Skuciok pisze:gdzie i za ile żeś Pan wyrwał lotkę na szybę?
Hehe...nie jesteś pierwszym, który mi to mówi, ale nic z tego Zimowe koła maja być czarne, jak w Bat mobilu :mrgreen:Skuciok pisze:te kołpaki na zimę zrób sobie srebrne tak jak były
Jasne, że mi się moje bardziej podoba każdy kocha to co jego. Ale podobać mogą się też inneIC69 pisze:ATLAS napisał/a:
Piękne auto
Eee tam, Twoje ładniejsze
Pamiętam, że kiedyś czytałem ten temat i bardzo pozytywnie go odebrałem. Efekt piorunujący. Praca wykonana z iście zegarmistrzowską precyzją i świetnym gustem. A jednak mam troszkę grubsze rurki. Na fotkach wydają się podobne.IC69 pisze:Panowie, wszystkie szczegóły dotyczące tych końcówek, znajdziecie tu https://audi80.pl/b4-v...rki-vt22890.htm
Definitywnie czarne są bardziej kozackie. Mniej spotykane i nadające urok Bat mobila Mojej sis też na zimę poleciłem czarne kołpaczki do ciemnogranatowego Volvo C70 i wyglądają rewelacyjnie. Są akurat matowo czarne z czerwoną obwódką 16". Takie zestawienie kolorów na ciemnym aucie też polecam.IC69 pisze:Skuciok napisał/a:
te kołpaki na zimę zrób sobie srebrne tak jak były
Hehe...nie jesteś pierwszym, który mi to mówi, ale nic z tego Zimowe koła maja być czarne, jak w Bat mobilu :mrgreen: