[ABT]Wkład lusterka lewego-jak zalozyc?
[ABT]Wkład lusterka lewego-jak zalozyc?
Czesc ! Ostatnio jakis jełop w peugeocie przywital sie zemną lusterkiem w skutku czego nie mam szkla w lewym lustrze ! kupilem nowa wkladke czyli szkiełko + ten plastik mocujacy i jak to teraz zamontowac? normlanie wcisnąc? troche sie boje tak na chama bo to zatrzaski takie male zeby nie polamac? moze to jkaos sposobem sie robi ?
wkład lusterka
Witam
Nawiązując do tematu wkładu lusterka ostatnio też miałem spotkanie z jakimś becwałem i wyleciał mi wkład,oczywiście szkło pękło zakupiłem samo lusterko nakleiłem na stary plastik i wcisnalem bez problemu.Mam takie pytanie o to kółko do którego mocowane jest lustro zauważyłem że jest coś w środku urwane i lata trochę ,da się to jakoś naprawić czy tylko wymiana bo widzę że wchodzą w to linki od regulacji,i gdzie to dokupić.
Jeszcze jedno lusterko miałem z odcieniem niebieskim na tę chwile założyłem zwykle jakie od strony mam kupić sferyczne czy asferyczne.
Podpowiedzcie jakieś sklepy.
Dzięki
Nawiązując do tematu wkładu lusterka ostatnio też miałem spotkanie z jakimś becwałem i wyleciał mi wkład,oczywiście szkło pękło zakupiłem samo lusterko nakleiłem na stary plastik i wcisnalem bez problemu.Mam takie pytanie o to kółko do którego mocowane jest lustro zauważyłem że jest coś w środku urwane i lata trochę ,da się to jakoś naprawić czy tylko wymiana bo widzę że wchodzą w to linki od regulacji,i gdzie to dokupić.
Jeszcze jedno lusterko miałem z odcieniem niebieskim na tę chwile założyłem zwykle jakie od strony mam kupić sferyczne czy asferyczne.
Podpowiedzcie jakieś sklepy.
Dzięki
rysiek500, albo podczas lusterkowania faktycznie uwaliło Ci zaczepy od sterowania, wtedy można coś zlepić - zależy od uszkodzeń. Druga możliwość, że przestawiło Ci siłą uderzenia te zębatki na pokrętle w drzwiach, o ile masz manualne Co do znalezienia części to najpewniej na szrotach. Wkład zakładaj asferyczny.