[b4 coupe] gwint
ATLAS, to co mogę powiedzieć o tamtym gwincie który kilka miesięcy temu był na Allegro to to że wtedy sprzedający napisał o nim że jeden amorek czy tam wkład jest słaby,brak jest osłony i chyba odboju i są "pokancerowane" nakrętki od gwintu czyli zużyte od kręcenia.Wtedy na aukcji było dość dużo zdjęć i widoczne były te nakrętki-ktoś je po prostu odkręcał chyba młotem i przecinakiem a nie tym specjalnym kluczem do gwintowanego zawiasu.Może ktoś z Formułowiczów pamięta jeszcze tamtą aukcję?Piszę to co pamiętam bo także interesował mnie temat gwintu.Podkreślam że nie mam pewności że to ten sam gwint co teraz sprzedaje kolega Bobsley.Czekamy aż kolega się wypowie jak będzie miał chwilkę czasu.
pandamix, cieszę się że pamiętasz.Już myślałem ze mam jakieś omamy a winę za nie ponosi Absynt :mrgreen:
AUDI_A6, podejrzewam że zawsze trzeba się liczyć z dodatkowymi kosztami.Ja jakbym kupował ten gwint od razu zregenerowałbym amorki,wymienił nakrętki i całość troszkę odświeżył żeby to jakoś pracowało i wyglądało.
AUDI_A6, podejrzewam że zawsze trzeba się liczyć z dodatkowymi kosztami.Ja jakbym kupował ten gwint od razu zregenerowałbym amorki,wymienił nakrętki i całość troszkę odświeżył żeby to jakoś pracowało i wyglądało.
Ja pamiętam tą aukcję ze zniszczonymi nakrętkami etc. w ogóle mnie nie zachęciła do zakupu. Ja nie kupuję w takim razieluk448 pisze:ATLAS, to co mogę powiedzieć o tamtym gwincie który kilka miesięcy temu był na Allegro to to że wtedy sprzedający napisał o nim że jeden amorek czy tam wkład jest słaby,brak jest osłony i chyba odboju i są "pokancerowane" nakrętki od gwintu czyli zużyte od kręcenia.Wtedy na aukcji było dość dużo zdjęć i widoczne były te nakrętki-ktoś je po prostu odkręcał chyba młotem i przecinakiem a nie tym specjalnym kluczem do gwintowanego zawiasu.Może ktoś z Formułowiczów pamięta jeszcze tamtą aukcję?Piszę to co pamiętam bo także interesował mnie temat gwintu.Podkreślam że nie mam pewności że to ten sam gwint co teraz sprzedaje kolega Bobsley.Czekamy aż kolega się wypowie jak będzie miał chwilkę czasu.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH