racja zapomniałem że teraz ringi są nie do oderwania. Powodzenia w czyszczeniu, napisz czy Ci się udało...Spietyq pisze:nie chciałbym przekładać ringów teraz weź je odklej
[B4 1Z] "Kropelka" na szybce licznika
Już jeden kolega wspomniał, ale podkreślę, że aceton + plastik = miałe zabarwienie plastiku. A przezroczyste będzie wyglądało jak okopcone dymem białym.
Z kropelką podchodzić do klejenia samochodu? lepiej zwykły klej poli-jakiś tam, przezroczysty, trochę ciągnący się, nałożyć, dać mu zaschnąć, ewentualne wycieki zetrzeć ściereczką bez sladu i malyna panie ;]
Z kropelką podchodzić do klejenia samochodu? lepiej zwykły klej poli-jakiś tam, przezroczysty, trochę ciągnący się, nałożyć, dać mu zaschnąć, ewentualne wycieki zetrzeć ściereczką bez sladu i malyna panie ;]
Lub montować ringi jak Pan przykazał zaginając je po prostu. Z kropelką nic nie zrobisz bo zmienia strukturę plastiku dość głęboko. Kup zepsuty i wymień obudowę.slugs pisze:... lepiej zwykły klej poli-jakiś tam, przezroczysty, trochę ciągnący się, nałożyć, dać mu zaschnąć, ewentualne wycieki zetrzeć ściereczką bez śladu....
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Ja tam samo polerowałem szkiełko dodatkowych zegarów w którym jakiś debil powypalał zapalniczką dosyć głębokie kręgi.Vn15 pisze:maniek887 ma racje papier 2000 pasta tempo maks albo zwykła 30 min ręcznej roboty i po ptokach ja miałem rysy i samą pasta wypolerowałem tak że szybki nie widać
Zacząłem od papieru wodnego 500 jak już zeszło prawie do końca przeszedłem na 2000 a później pasta polerska. Starłem chyba z połowę grubości tej szybki. Ale efekt wyśmienity.