chciałbym zaproponować Wam metalowe osłony pod silnik do naszych Audi. Są to osłony wykonane ze stali grubośći 2 mm i montowane w miejsce oryginalnej plastykowej (bez żadnych cięć, czy kombinacji). Osłony te znalazły już wielu zwolenników w firmie motoryzacyjnej, w której pracuje (zarówno w autach osobowych jak i terenowych).
Zapewne wielu z nas nie raz zachaczyło podwoziem czy to o krawężnik czy też wystającą studzienkę lub też coś podobnego, nie mówiąc o uszkodzeniu miski olejowej.
Ja po dzisiejszej sytuacji złapałem za telefon i zadzwoniłem do współpracującej ze mną firmy. Okazało się że posiadają także takie osłony do następujących modeli Audi:
- 80/90/coupe/cabrio b2,b3,b4- wszystkie silniki;
- A4, A6, A8- wszytskie modele i silniki;
-V8;
-Q5, Q7;
Zaletą takiej osłony jest na pewno to, że ochroni nam miskę olejową, jeżeli ktoś nie posiada plastykowej to ochroni komorę silnika przed zanieczyszczeniami a także odrobinę zmniejszy hałas dochodzący od strony silnika.
Ja na taką osłonę się zdecydowałem i jak tylko ją założę to porobie zdjęcia i zamieszczę na forum.
Przy zakupię większej ilości mogę uzyskać rabat w wysokości ok. 20-25 % . Myślę, że dla tych co posiadają obniżone zawieszenie to uratuje miskę nie jeden raz.
Jeżeli bylibyście zainteresowani to proszę wypowiedzcie się w tym wątku co o tym sądzicie.
Oto przykładowa osłona na Audi A4:
Pozdrawiam.