Fotki mojej gabloty na obecnych felgach z oponami
Dodam jeszcze że zimówki mam 195/65/15 to jaki odpowiednik 16"" moge wcisnąć jeśli chodzi o profil
Ludzie chwalą sobie te opony. Ale są twarde, index nośności mają dobry, bo to wersja XLno name pisze:i podlacze sie do tematu bo jak napisalem wyzej chce kupic oponki 215/40/16 z rantem ochronnyma moje oko przyciagnely te oponki Nankang NS 2 215/40 R16 86 W XL
i czy to dobry wybor ??
Zależy jakie masz umiejętności parkowania. Jeśli nie potrafisz parkować na kopertę i zawsze dojeżdżasz przodem pod niewielkim kątem najeżdżając na krawężnik to często będziesz rypał ranty felgno name pisze:dodam ze auto jest w codziennym uzytkowaniui nie wiem czy to ma sens zakladac wezsza opone na tak szeroka felge
jak chcesz zeby rant ochronny opony spelnial swoja role to na 9 cali zaloz 235, albo 240... tylko licz sie z tym ze opona moze byc na tyle szeroka ze bedzie Ci cos tam tarlo, tym bardziej ze masz ochote na profil powyzej 40no name pisze:i podlacze sie do tematu bo jak napisalem wyzej chce kupic oponki 215/40/16 z rantem ochronnym