Coupe Zay #CFL /BrockB1/Sok/SZWAP???#
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
I tu się mylisz o dziwo jeszcze jest miejsce w bagażniku i wejdzie tam dojazdówka i skrzyneczka z bassem <ok>barto-team pisze:a skrzynkę z piwem do Kornach będzie wiózł na dachu <ok> <ok> bo niestety brak miejsca w bagażniku <haha>
a potem będę się martwił gdzie wcisnąć namiot, 3szpiwory tone żarcia i chyba bardziej ekonomiczna będzie skrzynka wódki niż piwa pod nogami pasażera na przodzie <ok> Ja Ci mówię to całkiem pojemne auto jest i wychodzi że jako jedyny gazownik co jedzie do kronach będę tankował w drodze powrotnej a jeszcze chce tak wykombinować by nie tankować u germańców <urodziny>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
ode mnie z pomoirza to jest wręcz mission impossible :shock: :lol: Ale wyszło jak wyszło i ja nie lecę do Kronach. Może next time.Zayebatsu pisze:jako jedyny gazownik co jedzie do kronach będę tankował w drodze powrotnej a jeszcze chce tak wykombinować by nie tankować u germańców <urodziny>
Swoją drogą, jak tam furacz?
No tak długa droga z pomorza do kronach jest i nawet ja bym nie podołał bez tankowania. A co z autem zmienilo się jak na razie w bolid dwu osobowy bo nie moge oparcia kanapy odkręcić :evil: no i rozpoczełem zabawe z kablami od głośników długa droga przedemną. Musze wsadzić i podłączyć suba ze wzmakiem gwizdki z tyłu podłączyć i jeszcze kilka pierdółek. Ogólnie jak na razie główna inicjatywa to skończenie wymiany kanapy i boczków oraz ogarnięcie wnętrza
ArcyGazowniku, miałem podobny problem z odkręceniem oparcia tylnej kanapy. Zrobiłem tak:
Wybebeszyłem boczki, siedzisko a następnie otworzyłem oparcię w połowie. Ściągnąłem ten plastik maskujący mocowanie śrób - po dwie na każdą połówkę oparcia i... się zsikałem bo nie szło niczym tego odkręcić. W końcu wziąłem wiertarke, rozwierciłem śruby i po sprawie. Trzeba tylko tak borować by nie zajechać po tej szynie co śruby trzyma.
Jak mówi przysłowie, bez młota to ch.. nie robota
Jeśli chodzi o kable, to jak masz wywaloną całą tapicerkę to już idzie lajtowo. A kablarnie do wzmaka czy suba możesz zawsze pociągnąć w progach, pod plastikowymi maskownicami.
Wybebeszyłem boczki, siedzisko a następnie otworzyłem oparcię w połowie. Ściągnąłem ten plastik maskujący mocowanie śrób - po dwie na każdą połówkę oparcia i... się zsikałem bo nie szło niczym tego odkręcić. W końcu wziąłem wiertarke, rozwierciłem śruby i po sprawie. Trzeba tylko tak borować by nie zajechać po tej szynie co śruby trzyma.
Jak mówi przysłowie, bez młota to ch.. nie robota
Jeśli chodzi o kable, to jak masz wywaloną całą tapicerkę to już idzie lajtowo. A kablarnie do wzmaka czy suba możesz zawsze pociągnąć w progach, pod plastikowymi maskownicami.
- michael80b3
- Forum Audi 80