[audi 90 odRATowane] nowe MODY ! ... STR.8
zderzak na tej fotce nie trzyma sie na slizgu bo jest slizg pęknięty .. do tej pory tak jest, alu u mnie się już trzyma ... co do stanu ratów .. w polsce raczej żaden cukierek nie stanie się ratem .. póki co nie znam takiego. polskie Rat są raczej "wyratowane" spod prasy co nie znaczy że auta mechanicznie odbiegają od norm ...mazakback pisze:Dales zdjecia sprzed kilku lat. Zobacz tam zderzak z przodu juz nie rowno lezy
A co do stylu RAT to w wiekszosci przypadkow ich stan techniczny tak naprawde jest duzo lepszy od tych "cukierkowych japonskich popierdolek"
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Żona pewnie czuje się zazdrosnaduo pisze:odkopuje kotleta, doszły mnie słuchy , że szczura poszedł na zyletki, oficjalnie dementuje te plotki, szczur żyje i ma się dobrze i nawet ostatnio pracuje nad nowymi gratami do niego, nowości po weekendzie :!: minęły ponad dwa lata a ja go nadal mam, to jest dopiero miłość :mrgreen:
chyba żeście zwariowali, cała rodzina kocha szczura, nawet teściowa uwielbia jego przyspieszenie :mrgreen: a tak szczerze to on nawet stoi najblizej mojego okna od sypialni .. i to jest tylko jego miejsce, wychodzac z domu pierwsze co mam przed oczami to ten wóz ! cięzko bedzie bez niego i powiem szczerze ze jak juz go nie bedzie to dlugo bede sie musiał przyzwyczajac codziennie rano wychodzac z domu do "nowego widoku" echh az sie lezka kreci w oku ..