[B3-B4] rezanko klamek
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Ja też kiedyś nad tym myślałem żeby można było tylko z pilota zasuwać i odsuwać, bo i tak mam taką sytuacje, że mam inny kluczyk do stacyjki i do zamków i nie chce mi się obu nosić, więc w razie awarii mam problem.
Jeszcze można odłączyć rygle żeby nie można było od środka odsunąć. Następny z moich pomysłów to folia do szyb (przeźroczysta - antywłamaniowa albo przyciemniająca) by utrudnić usunięcie szyby, myślałem żeby, zainstlować wyjke alarmową (jedną albo więcej) wewnątrz auta żeby ogłuszyć złodzieja.
Jak przeczytałem o imitacji klamek przypomniało mi się raz że na TVN Turbo mówili że jakiś fotograf nakleił zdjęcia z zapalonymi lampami na lampach samochodu i tak jeździł, nie dostał żadnego mandatu za brak włączonych świateł.
Jeszcze można odłączyć rygle żeby nie można było od środka odsunąć. Następny z moich pomysłów to folia do szyb (przeźroczysta - antywłamaniowa albo przyciemniająca) by utrudnić usunięcie szyby, myślałem żeby, zainstlować wyjke alarmową (jedną albo więcej) wewnątrz auta żeby ogłuszyć złodzieja.
Jak przeczytałem o imitacji klamek przypomniało mi się raz że na TVN Turbo mówili że jakiś fotograf nakleił zdjęcia z zapalonymi lampami na lampach samochodu i tak jeździł, nie dostał żadnego mandatu za brak włączonych świateł.
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2008, 19:25 przez Audi 80 Polska, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale patent <ok> Ciekawe jak w nocy jeździł, odklejał ? :mrgreen:aldi pisze:Jak przeczytałem o imitacji klamek przypomniało mi się raz że na TVN Turbo mówili że jakiś fotograf nakleił zdjęcia z zapalonymi lampami na lampach samochodu i tak jeździł, nie dostał żadnego mandatu za brak włączonych świateł.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Myślę, że na forum wiejskiego tuningu zrobiłyby furorę ale na naszym forum i wg mnie to obrzydliwość. Nie rób tego proszę, a jeśli już będziesz robił to nie kłopocz się z wyjmowaniem klamek. Pryśnij je na aucie, co za różnicatomek_m88 pisze:co myślicie o tym jak bym wykrecil klamki i poprostu spryskał je takim chromowanym lakierem Motip ?? łądnie by to wyglądało??
akurat w moim przypadku niestety noe obeszło by się bez wybicia szyby:) tak były zabezpieczone dzwikeczy pisze:wiekszosc 80tek mozna otworzyc bez problemu, kto zgubil kluczyki(jak ja) ten wie i lepiej zeby nie pisac o takich akcjach 8-) pozdrowionka <ok>Lucas830 pisze:Koledzy a co , jeśli padnie bateria w pilocie lub , jak poprostu odechce się mu działać ??? :shock: