[Podkarpackie] Dębica, 6 Marca Sobota
Będzie co wnuką opowiadać jak dziadziu Maciek jeździł na spoty Audi xD haha (jak dożyjesz 200latmaciek12 pisze:... Ja nie bałem się zimna, a jechaliśmy we dwóch na motorze 70 km i nas w drodze spowrotniej śnieżyca złapała, zaliczyliśmy pare gleb na zakrętach, benzyny nam brakło 2.5 km od stacji i mieliśmy wiele innych pieprzonych przygód, bo droga z Jasła zamiast 1h 30 min, zajeła przeszło 3 h,
bo w profilu masz wpisane dziś 100).
- tajson0909
- Forum Audi 80
Hehe...
Dziękuję tym,którzy byli w Dębicy za obecność,choć wiem,że nie wszystkim to odpowiadało tak zaraz po Rzeszowie ale DZIĘKUJĘ RAZ JESZCZE
A,i ja też wygrzebałem kilka przydatnych rzeczy do Niuni,niby drobiazgi,a cieszą-dzięki Klon trzymaj tą kierkę dla mnie :mrgreen: bo przyjadę po nią
Maciuś-musisz poznać Grzesia,ja go z Danem w Radawie poznałem spot na 3 auta :mrgreen: ale fajny
Dziękuję tym,którzy byli w Dębicy za obecność,choć wiem,że nie wszystkim to odpowiadało tak zaraz po Rzeszowie ale DZIĘKUJĘ RAZ JESZCZE
A,i ja też wygrzebałem kilka przydatnych rzeczy do Niuni,niby drobiazgi,a cieszą-dzięki Klon trzymaj tą kierkę dla mnie :mrgreen: bo przyjadę po nią
Maciuś-musisz poznać Grzesia,ja go z Danem w Radawie poznałem spot na 3 auta :mrgreen: ale fajny