no to ty masz LPG...
a to tu ja nie pomoge nigdy nie mialem doczynienia z autami z lpg
no i jeszcze jedno na przyszlosc pisz odrazu ze masz lpg lub nie bo to totalnie zmienia obraz sytuacji i przyczyny moga byc ruzne
jesli nie wiesz gdzie znajdoje sie talez przeplywomieza to moge ztwierdzic ze nie szukales tematow na forum lub nie robiles tego dokladnie ..
sorki ale naprawde nudzace jest pisanie tegosamego setki razy....
talez jest pod guma laczaca filtr z dolotem ale nie wiem jak ci pomoc potrzebojesz speca od lpg w ng a to nie moja dzialka.... sama benzynka jeszcze jeszcze...
[B3 2.3] Nie odpala
- troll oslo
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Szukałem kolego szukalem tylko jak nigdy wczesniej nie mailem do czynienia z tym silnikiem to wiesz jak to jest > Gaz nie ma nic wspolnego zmoim przypadkiem bo go odlanczalem bo myslalem ze dostaje z paliwem jednoczesnie gaz ale jest ok.
jak sprawdzic te wstryski domowym sposobem?
Dzienki za zainteresowanie i za checi
jak sprawdzic te wstryski domowym sposobem?
Dzienki za zainteresowanie i za checi
- troll oslo
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jak wyciagniesz wtryski to musisz kupic nowe oringi na starych nie ma sensu skladac bedzie ciagnol lewe powietrze przerabialem to w swoim nie pomoglo nawet dirco...
domowym .. nie sprawdzisz.. mam ze trzy komplety wtryskiwaczy do ng leza sobie jak potrzebujesz to moge ci wyslac kilka sztuk...
myslisz ze sonda?
przez sade na lpg nie powinno zalewac tak auta iz bezyna idzie w olej...
wg mie cos z dawka paliwa musi dawac za duzo ze nie przepala .. jak na pb odlaczy sonde to powinna byc poprawa jesli sonda padla albo podlaczyc miernik i sprawdzic jak oscyloje
domowym .. nie sprawdzisz.. mam ze trzy komplety wtryskiwaczy do ng leza sobie jak potrzebujesz to moge ci wyslac kilka sztuk...
myslisz ze sonda?
przez sade na lpg nie powinno zalewac tak auta iz bezyna idzie w olej...
wg mie cos z dawka paliwa musi dawac za duzo ze nie przepala .. jak na pb odlaczy sonde to powinna byc poprawa jesli sonda padla albo podlaczyc miernik i sprawdzic jak oscyloje
- hakanos007
- Forum Audi 80
Kolego skoro jestes nowy powinieneś trochę bardziej zwracać uwagę na podstawowe sprawy tj. używanie "szukajki" i czytanie starych postów no chyba że chcesz doprowadzic do zagotowania pozostałych użytkowników forum.Twój problem jest chyba jednym z najbardziej opisanych problemów silnika ng...
Sprawdz 2-pinowy czujnik(czarny)znajdujący sie na górze głowicy na króćcu wodnym.Pare wątków wczesniejktoś poruszał ten temat i zamieścił wykreś rezystancji sprawnego czujnika
Sprawdz 2-pinowy czujnik(czarny)znajdujący sie na górze głowicy na króćcu wodnym.Pare wątków wczesniejktoś poruszał ten temat i zamieścił wykreś rezystancji sprawnego czujnika