[B4 Coupe ALL] daszek z lampką po stronie kierowcy-home made
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
[B4 Coupe ALL] daszek z lampką po stronie kierowcy-home made
Ostatnie rezanie na chłodne wieczory
Opis chyba zbędny :lol:
Jak znajdę czas to podłącze bo jak narazie mi go brak
Opis chyba zbędny :lol:
Jak znajdę czas to podłącze bo jak narazie mi go brak
Ostatnio zmieniony 17 paź 2009, 20:50 przez shellah, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
niezle dlubanko - jak dorwe jakis wlasnie taki kratkowany slonecznik to tez go potne bo mam slonecznik ori z angola ze swiatelkiem ale niestety to byl sedan i podsufitka byla szara...zeby bylo swiatelko musisz podciagnac kabelek plusa z uchwytu do lampki posrodku...
...u mnie jest latwiej bo mam szyber z duzym panelem ktory zamienilem od a6c4 i tam juz mam jedno gniazdo wolne na podlaczenie drugiego slonecznika
...u mnie jest latwiej bo mam szyber z duzym panelem ktory zamienilem od a6c4 i tam juz mam jedno gniazdo wolne na podlaczenie drugiego slonecznika
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
mam taki zamiar <ok>UFOtm pisze: niezle dlubanko - jak dorwe jakis wlasnie taki kratkowany slonecznik to tez go potne bo mam slonecznik ori z angola ze swiatelkiem ale niestety to byl sedan i podsufitka byla szara...zeby bylo swiatelko musisz podciagnac kabelek plusa z uchwytu do lampki posrodku...
myślałem aby też plusa puścić tak jak ori do tego stycznika ale musiałbym wyciąć plastik żeby drut prąd przewodził :-| ale z tym kupa roboty i daszek by pewnie latał