Będzie trzeba coś zorganizować za tydzień może w końcu się ogarnę i nie dam się uwieść kobiecie i dojadę na spota bo ostatnio mi się to nie udaje, choć byłem już w drodze 2 razydeejay.ftb pisze:przyjedz na spota to Ci zrobim jakies porzadniejsze zdjecia.
[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
UPDATE 2010-03-14
7 marca kupiłem drugi zestaw Keskinów KT3, takich samych jak miałem, czyli 2szt. o szerokości 8" i dwie 9". Wszystko po to, by moja niunia siedziała szerszym parapetem nie tylko na tyle. Wracając z zakupów zawiozłem wszystkie moje Keskiny do Słonika, by je wypolerował. Oto moja 9 calówka jeszcze przed polerką, ale już z oponką 205/40 (przymiarka by Słonik) <ok>
Z przodu będzie właśnie oponka 205/40R17, a z tyłu taka sama z tym, ze 215/40R17.
Natomiast cztery ośmio calowe kółka idą do kolegi jastrząba z naszego forum
Tak wyglądają po wstępnej polerce rantu:
7 marca kupiłem drugi zestaw Keskinów KT3, takich samych jak miałem, czyli 2szt. o szerokości 8" i dwie 9". Wszystko po to, by moja niunia siedziała szerszym parapetem nie tylko na tyle. Wracając z zakupów zawiozłem wszystkie moje Keskiny do Słonika, by je wypolerował. Oto moja 9 calówka jeszcze przed polerką, ale już z oponką 205/40 (przymiarka by Słonik) <ok>
Z przodu będzie właśnie oponka 205/40R17, a z tyłu taka sama z tym, ze 215/40R17.
Natomiast cztery ośmio calowe kółka idą do kolegi jastrząba z naszego forum
Tak wyglądają po wstępnej polerce rantu:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Cały grill zmieniam na seryjny tylko chromowaną ramkę polakieruję na czarny półmat.deejay.ftb pisze:kolo lans bauns, a zdjales to oszukanstwo z grilla? <:P>
Premiera będzie na 9 calach szerokości z przodu i z tyłu z dodatkowymi dystansami dającymi offset ZERO! <ok>kacper85 pisze:No ślicznie trza przyznać z wypolerowanym rancikiem. Ale już byś poczekał z tą premierą aż na bezdasznika wrzucisz. ha ha :mrgreen:
Ale zapału w szukaniu części i wydawaniu na nie kasy mi nie brakuje nie wszystko trzeba robić własnoręcznie.kolczat pisze:Niki20 napisał/a:
tylko gratulować zapału.
jaaa, on przeca tego nie polerowal ;p
Felgi z dużym wypolerowanym rantet na niskim offsecie to moje aktualne cele do osiągnięcia. Dalej będą kolejne tuning to nie kończąca się zabawa... choć u mnie to tylko kosmetyczne zmiany. Nie tak jak u wielu niemalże szaleńcówkolczat pisze:dla ATLAS'a felgi to jest cale zycie ;p