Witam serdecznie Wszystkich!!
Drodzy mam dość poważny problem a mianowicie ostatnio próbowałem odpalić Czarną ale niestety aku padł więc poprosiłem brata żeby spróbować go odpalić na kable.
Tak więc długo się nie zastanawiając podpięliśmy kablami Czarną do jego Chryslera. Niestety na wolnych obrotach i włączonych jego światłach było troszkę za mało mocy więc brat dodał gazu i zakręciłem raz i w tym momencie zgasły wszystkie kontroli poza kontrolką ręcznego
Niestety nie udało się nam odpalić auta więc wziąłem wsadziłem dzisiaj świeżo naładowany aku ale niestety zero odzewu po przekręceniu kluczyka kontrolki się nie świecą, słychać tylko jakiś przekaźnik i nic więcej. Świeci się tylko kontrolka ręcznego...
Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki i są całe przekażniki w skrzynce bezpieczników nie wydają się być spalone nawet żaden z nich nie jest okopcony.
Co może być przyczyną?? jakiś przekaźnik?? kostka?? za co się łapać??
Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego wieczoru.
[80 B3 2.0 16V 6A]Poważny problem po odpalaniu na kable
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
-
- Forum Audi 80
Witam
No niestety sprawdzałem wczoraj ten kabel ale niestety nic nie wskórałem
Ale za to dzisiaj sprawdziłem skrzynkę bezpieczników i same bezpieczniki są oki ale niestety jeden kabel dochodzący chyba pod bezpiecznik nr 15 jest przepalony:-/ więc czeka mnie ciągnięcie nowego kabla. Tylko dziwi mnie dlaczego kabel się przepalił a bezpiecznik jest cały:-/
Pozdrawiam serdecznie i dzięki wielkie za pomoc.
No niestety sprawdzałem wczoraj ten kabel ale niestety nic nie wskórałem
Ale za to dzisiaj sprawdziłem skrzynkę bezpieczników i same bezpieczniki są oki ale niestety jeden kabel dochodzący chyba pod bezpiecznik nr 15 jest przepalony:-/ więc czeka mnie ciągnięcie nowego kabla. Tylko dziwi mnie dlaczego kabel się przepalił a bezpiecznik jest cały:-/
Pozdrawiam serdecznie i dzięki wielkie za pomoc.
- piotrek 250279
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH