Szrek by Oofol
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No Jacku mile mnie zaskoczyłeś z nowym felunkiem, szprychy miały swój klimat i pasowały do stylu auta. OZ-ki też niczeko sobie, ale w stanie raczej opłakanym Znająć Ciebie środek machniesz w czarnym macie, rancik na lusterko i będzie cacy. Jutro po robocie postaram się wpaść na chwilkę jak będziesz jeszcze u siebie to pogadamy i obaczymy je w realu
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wiedziałem, że tak będzie
Wiem, że są "zwykłe" ale nic lepszego nie mogłem znaleźć...
Wiem że szprychy były piękne - mi też się bardzo podobały ale były 1. za małe; 2. miały za mały parapet; 3. miały małe wady które mi przeszkadzały
Chciałem coś pełnego ale nie mogłem znaleźć nic w rozsądnej cenie...
Co przemówiło za OZ ABT? Cena i potencjał.
Z założenia miały być 16" - 17" i musiał być rant. Tutaj on będzie królował w tym sezonie.
Na razie jest bez szału ale i tak wyglądają w realu lepiej niż na fotkach
Nie zdradzę wam niczego co do wyglądu końcowego bo poniekąd będzie to innowacyjne - NA PEWNO ZNAJDZIE SIĘ RZESZA LUDZI PRZECIWNYCH
Będzie średnio nisko - nowe opony w drodze (195/45 - chciałem 175/45 ale cena....).
Ale przede wszystkim będzie bardzo indywidualnie 8-)
Nikt z was nie zgadł nawet po części jak felga będzie wykończona - mam nadzieję że Was zaskoczę 8-)
Wiem, że są "zwykłe" ale nic lepszego nie mogłem znaleźć...
Wiem że szprychy były piękne - mi też się bardzo podobały ale były 1. za małe; 2. miały za mały parapet; 3. miały małe wady które mi przeszkadzały
Chciałem coś pełnego ale nie mogłem znaleźć nic w rozsądnej cenie...
Co przemówiło za OZ ABT? Cena i potencjał.
Z założenia miały być 16" - 17" i musiał być rant. Tutaj on będzie królował w tym sezonie.
Na razie jest bez szału ale i tak wyglądają w realu lepiej niż na fotkach
Nie zdradzę wam niczego co do wyglądu końcowego bo poniekąd będzie to innowacyjne - NA PEWNO ZNAJDZIE SIĘ RZESZA LUDZI PRZECIWNYCH
Będzie średnio nisko - nowe opony w drodze (195/45 - chciałem 175/45 ale cena....).
Ale przede wszystkim będzie bardzo indywidualnie 8-)
Nikt z was nie zgadł nawet po części jak felga będzie wykończona - mam nadzieję że Was zaskoczę 8-)
- Daniello85
- Audi 80 Klub