Szrek by Oofol
Wszystko w Twoim samochodzie było według mnie na dobrym, wysokim poziomie. Do czasu
Z tymi diodami z przodu lekko przegiąłeś na szczęście ich nie widać jak miałbym parcie na zrobienie "czegoś" z lampami to pokusiłbym się o soczewki i zenona.
Felgi.... tutaj nie ma co ukrywać, na chwile obecną dałeś po prostu d... Szprychy były fajne, no ale rozumiem - znudziły się, niech cieszy się z nich ktoś inny. Po wrzuceniu fotki koła z logiem wheel whores myślałem, że będzie szał.... mam nadzieje, że się zrehablilitujesz. Musisz się postarać bo wzór jest średni TAKIE COŚ jeszcze dało by radę, ale u Ciebie są niestety nieprzysłonięte śruby
Mam nadzieje, że mnie zaskoczysz
Z tymi diodami z przodu lekko przegiąłeś na szczęście ich nie widać jak miałbym parcie na zrobienie "czegoś" z lampami to pokusiłbym się o soczewki i zenona.
Felgi.... tutaj nie ma co ukrywać, na chwile obecną dałeś po prostu d... Szprychy były fajne, no ale rozumiem - znudziły się, niech cieszy się z nich ktoś inny. Po wrzuceniu fotki koła z logiem wheel whores myślałem, że będzie szał.... mam nadzieje, że się zrehablilitujesz. Musisz się postarać bo wzór jest średni TAKIE COŚ jeszcze dało by radę, ale u Ciebie są niestety nieprzysłonięte śruby
Mam nadzieje, że mnie zaskoczysz
Wg mnie fele są ok, ale faktycznie te szprychy bardziej pasowały do wizerunku auta. Powinieneś powiększyć te szprychy o cal do 16", albo aktualne ABT mieć w rozmiarze 17"
Co do diodowych pozycji uważam, że lepiej wyglądałyby po zewnętrznych stronach auta. byłoby szerzej. Efekt podoba mi się. Może spróbuję tego u siebie, ale na pewno nie będę dziurawił wnętrza lamp
Co do diodowych pozycji uważam, że lepiej wyglądałyby po zewnętrznych stronach auta. byłoby szerzej. Efekt podoba mi się. Może spróbuję tego u siebie, ale na pewno nie będę dziurawił wnętrza lamp
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Trepek ale trafiłeś Podświetlenie nóg i kufra istnieje od 2 lat
Gocek - takie mi się akurat wogóle nie podobają...
Daniel - uwierz mi - szukałem szprych w 16"... Jak walka z wiatrakami...
Te OZ mogłem mieć w 17" ale stwierdziłem że nie ma sensu...
Tych diod nie mogłem wstawić w inny miejscu - są za duże
Mi akurat chodziło o to żeby były zintegrowane z lampami i żeby wyglądały "seryjnie ". Nawierciłem jedynie ramki które zawsze można wymienić :roll:
Fajnie że się odzywacie - o to mi chodziło
O to właśnie chodziłoTylko że szkło lampy wszystko ładnie rozmywa i nie widać tak tych ledów
Gocek - takie mi się akurat wogóle nie podobają...
Daniel - uwierz mi - szukałem szprych w 16"... Jak walka z wiatrakami...
Te OZ mogłem mieć w 17" ale stwierdziłem że nie ma sensu...
Tych diod nie mogłem wstawić w inny miejscu - są za duże
Mi akurat chodziło o to żeby były zintegrowane z lampami i żeby wyglądały "seryjnie ". Nawierciłem jedynie ramki które zawsze można wymienić :roll:
Fajnie że się odzywacie - o to mi chodziło
Z tą postojówką to pomysł nie najgorszy można coś pomyśleć i dopracować bo ori są takie sobie. Koła chciałem takie same kupić, jak widać dobrze że tego nie zrobiłem bo by się powtarzały. Ogólnie ciekaw jestem co z nimi zrobisz, bo straszny wysyp polerek w tym sezonie i może mnie zaskoczysz czymś innym. <ok>
matko jak zobaczyłem bebechy audi to smutno mi sie zrobiło xD
super autko!!
zapro do mnie https://audi80.pl/moja...cia-vt40419.htm
super autko!!
zapro do mnie https://audi80.pl/moja...cia-vt40419.htm