Szrek by Oofol
Wszystko w Twoim samochodzie było według mnie na dobrym, wysokim poziomie. Do czasu 
Z tymi diodami z przodu lekko przegiąłeś
na szczęście ich nie widać
jak miałbym parcie na zrobienie "czegoś" z lampami to pokusiłbym się o soczewki i zenona.
Felgi.... tutaj nie ma co ukrywać, na chwile obecną dałeś po prostu d...
Szprychy były fajne, no ale rozumiem - znudziły się, niech cieszy się z nich ktoś inny. Po wrzuceniu fotki koła z logiem wheel whores myślałem, że będzie szał.... mam nadzieje, że się zrehablilitujesz. Musisz się postarać
bo wzór jest średni TAKIE COŚ jeszcze dało by radę, ale u Ciebie są niestety nieprzysłonięte śruby 
Mam nadzieje, że mnie zaskoczysz

Z tymi diodami z przodu lekko przegiąłeś

Felgi.... tutaj nie ma co ukrywać, na chwile obecną dałeś po prostu d...

Mam nadzieje, że mnie zaskoczysz

Wg mnie fele są ok, ale faktycznie te szprychy bardziej pasowały do wizerunku auta. Powinieneś powiększyć te szprychy o cal do 16", albo aktualne ABT mieć w rozmiarze 17" 
Co do diodowych pozycji uważam, że lepiej wyglądałyby po zewnętrznych stronach auta. byłoby szerzej. Efekt podoba mi się. Może spróbuję tego u siebie, ale na pewno nie będę dziurawił wnętrza lamp

Co do diodowych pozycji uważam, że lepiej wyglądałyby po zewnętrznych stronach auta. byłoby szerzej. Efekt podoba mi się. Może spróbuję tego u siebie, ale na pewno nie będę dziurawił wnętrza lamp

- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Trepek ale trafiłeś
Podświetlenie nóg i kufra istnieje od 2 lat

Gocek - takie mi się akurat wogóle nie podobają...
Daniel - uwierz mi - szukałem szprych w 16"... Jak walka z wiatrakami...
Te OZ mogłem mieć w 17" ale stwierdziłem że nie ma sensu...
Tych diod nie mogłem wstawić w inny miejscu - są za duże
![Obrazek]()
Mi akurat chodziło o to żeby były zintegrowane z lampami i żeby wyglądały "seryjnie
". Nawierciłem jedynie ramki które zawsze można wymienić :roll:
Fajnie że się odzywacie - o to mi chodziło

O to właśnie chodziłoTylko że szkło lampy wszystko ładnie rozmywa i nie widać tak tych ledów

Gocek - takie mi się akurat wogóle nie podobają...
Daniel - uwierz mi - szukałem szprych w 16"... Jak walka z wiatrakami...
Te OZ mogłem mieć w 17" ale stwierdziłem że nie ma sensu...
Tych diod nie mogłem wstawić w inny miejscu - są za duże
Mi akurat chodziło o to żeby były zintegrowane z lampami i żeby wyglądały "seryjnie

Fajnie że się odzywacie - o to mi chodziło

Z tą postojówką to pomysł nie najgorszy można coś pomyśleć i dopracować bo ori są takie sobie. Koła chciałem takie same kupić, jak widać dobrze że tego nie zrobiłem bo by się powtarzały.
Ogólnie ciekaw jestem co z nimi zrobisz, bo straszny wysyp polerek w tym sezonie i może mnie zaskoczysz czymś innym. <ok>

matko jak zobaczyłem bebechy audi to smutno mi sie zrobiło
xD
super autko!!
zapro do mnie https://audi80.pl/moja...cia-vt40419.htm

super autko!!
zapro do mnie https://audi80.pl/moja...cia-vt40419.htm