Na tapecie sie ustawia własną audice... :!: :mrgreen: No wieeeesz co <palma>Słonik pisze:A ja chcialbym zlozyc oficjalny protest ze zdjec jest za duzo bo trzecia godzine sie zastanawaim ktore ustawic na tapecie :!: :mrgreen:
Obrazek
[B3 2.0 16v 6A Sport Edition] zostanie w Grecji. Spalone ;((
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
problem z fotkami rozwiazal kolega Kacper85, zatem milego ogladania
To fakt jest maksymalnie kolorowo ale jak dla mnie w lato zbyt goraco Audiczka dosc dobrze daje rade choc ost jakies dziwne piski dochodza z serca jak autko jest zimne, do tego z goraca zaczela odklejac sie podsufitka oraz niezliczone rysy na lakierku, tym ost sie nie przejmuje zbytnio bo w okolicy kwietnia rusza nowy projekt "deep black"... :mrgreen: Sloniku zamiast wklejac moje zdjecia na tapetke dawaj tutaj swoim compi, albo lepiej moze zorganizujemy jakis spocik tutaj?? :mrgreen: Dzieki panowie za pozytywne komentarze obu pan, jutro postaram sie pojechac na plaze i cyknac kilka lepzych fotek, pozdrowionkakacper85 pisze:JAAA Keczy zabiłeś mnie tymi fotkami. Tak tam kolorowo że w szarej Warszawie aż trudno uwierzyć że są takie kolory w naturze :mrgreen: A Twój Sport wygląda świetnie w tych okolicznościach przyrody. I jak widać spisuje się świetnie tyle kilometrów od ojczyzny. pozdrawiam <ok>
wymarzone Azev a 16/9 :D
Azev A 16/9 z et 15, jeszcze nie wszystkie odnowione ale wklejam zdjecia, sorka za jakosc ale byly robione tel
Ostatnio zmieniony 23 mar 2010, 20:09 przez keczy, łącznie zmieniany 1 raz.
eee mysle ze i Twoja niunia by dala rade, w sumie na takich kolkach to 40km/h wystarczy ;D Nie wiem jakiej firmy byly tamte alu bo poprzedni wlasciciel pozrywal naklejki, masz tu obecne zdjecie bo autko jest jeszcze na tych alukacper85 pisze:Ooo Michał zaszalałeś. Dobre koło, też bym takie chciał ale 9J to już za dużo jak na 70 koni. :mrgreen: Powiedz mi czy te stare to miałeś RONALE? Mam teraz podobne i ciekaw jestem jakie miałeś.
Dzieki za dobre slowo Spojler wraca w lato na swoje miejsce bo wlasnie czegos mi brakuje <ok>Tobi1986 pisze:Masz piękną B3, a felgi na pewno dodadzą jej uroku Szkoda, że usunąłeś spojlerek z tylnej klapy, mam przez to wrażenie jakby czegoś jej brakowało...
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Wlasnie widzialem Twoje i troszke inne mam, mysle ze uda mi sie wrocic do kraju akurat jak bedzie majowka to sie spikniemy, alu zaloze dopiero po powrocie bo czekaja w Polsce Cos pod glowekacper85 pisze:keczy, dzięki już w sumie znalazłem lepsze zdjęcie jak ze Słonikiem stoisz to na pewno nie takie jak moje masz te felgi, zakładaj nowe i wpadaj na spota do PL :mrgreen: