[B3] popielniczka, jak wyciagnac?
[B3] popielniczka, jak wyciagnac?
witajcie, tak jak w temacie, nie wiem jak mam wyciagnac cala popielniczke z mojego kokpitu, szukam szukam punktu zaczepienia i nie moge znalezc
pozdr
pozdr
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Żeby wyciągnąć całkiem popielniczkę z tych szyn po których się porusza musisz wyciągnąć ten cały plastik zaznaczony na żółto na zdjęciu(nie wiem jak to nazwać :oops: )
i wtedy tam gdzie sa zaznaczone strzałki dobrze poświeć i zobaczysz taki dwa miałem gumowe bolczyki i wyciąg jes jakimiś kleszczykami i zapalniczka wtedy da się zsunąć z szyn. Mam nadzieje że dobrze wytłumaczyłem <ok>
i wtedy tam gdzie sa zaznaczone strzałki dobrze poświeć i zobaczysz taki dwa miałem gumowe bolczyki i wyciąg jes jakimiś kleszczykami i zapalniczka wtedy da się zsunąć z szyn. Mam nadzieje że dobrze wytłumaczyłem <ok>
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Moze to foto story w czymś Ci pomorze viewtopic.php?t=13805
Odgrzewam kotleta bo nie mogę nigdzie znaleźć szczegółów... Również chcę wywalić popielniczkę, z szyn wychodzi bez problemów (już kiedyś przy tym kopałem, również bez narzędzi) ale jak pozbyć się właśnie tych metalowych szyn ? Gdzie co i jak zrobić, odkręcić, ew. urwać <ok> bo popielniczka nie będzie mi potrzebna. Z góry dzięki za odpowiedzi !